IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Неприкладно смеење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Неприкладно смеење

Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
Прашање: dali vi se sluchuva da se smeete koga ne treba?
Одговор Гласови Статистика
5 [71,43%]
1 [14,29%]
1 [14,29%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Неприкладно смеење
    Испратена: 09.Февруари.2009 во 00:17
na primer, se sluchuva neshto losho ili vi kazuvaat nekoja losha vest a na vas vi e smeshno? ne deka ste zlobni i deka se raduvate na tugja nesrekja, tuku ednostavno si ja povrzuvate taa informacija so neshto smeshno shto ste videle ili chule i pochnuvate da se kezite ko zeleni?
ili ne znaete kako da reagirate na nekoja informacija koja ve shokirala i mesto da besneete, se kezite?

mene mi se sluchuva da se kezam koga ne treba oti si povrzuvam nekoi raboti so neshto sho e smeshno
se trudam da se kontroloram ama ne mi uspeva sekogash...

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 00:24

не ми се случило и не верувам дека ќе ми се случи.......

Како среќа да можев лоши информации да си поврзам со нешто смешно и да се изнасмеам........
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 00:26
да,понекогаш кога маж ми ми се прави паметен и беснее,мене ми иди да паднам од смеење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 10:48
леле не е за смеење,... ама мене и на една другарка.... се цепиме...

еднаш на едно девојче татко и, го ,,потсуредиле,, малце,... и сега нас ни раскажуваат нашколо,... и девојчево вика,... и почнале да го ДАВАТ... и го давеле... енд соу он енд соу он....

и јас и другаркава се погледнуваме и почнуваме да се смееме... а не е ништо смешно... и сега кога го пишувам овоа се смеам

а инаку се трудам да се воздржам.....
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 12:47
ne sekogash se smeeme na isti neshta,
no sepak mi se ima sluceno,kako ne,eve i segaголема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 14:02
Mi se ima slucuvano da ne mozam da se vozdrzam,iako retko e toa..no se trudam da se vozdrzuvam i da reagiram vo soglasnost so situacijata iako ne uspeva sekad
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
DAC23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DAC23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 15:09
se smeam sto da pravam ponekogas mi se ide i da zaplacam ali nemozam znam deka ke zaplacam od smea pa taka da se smeam bez veze
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 19:38
Само во домашна атмосфера со блиски луѓе и со другарки уз муабет може да направиме пародија од некоја несреќна случка, и да се насмееме така понекогаш, но вака во јавност НИКАКО.
И некако не ми се смешни сериозни ситуации, особено не кога сум сама со себе и размислувам за нив.

Изменето од GlenKlouz - 09.Февруари.2009 во 19:39
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
anelija l Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јануари.2009
Поени: 609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anelija l Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 21:05
mi se slucuvalo i toa ,nemozes da go sokries koga ti dojdi nagon na smeenje,da nemozes da se sozemes.a uste posmesno bi mi bilo koga ke poglednam nekoj,sto isto e prisuten tamu,togas se stvori orkestar.
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 21:10
nema neprikladno smeenje,
na covek koga mu se smee neka se smee bilo kade i da e
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 22:04
Originally posted by becenevem becenevem напиша:

nema neprikladno smeenje,
na covek koga mu se smee neka se smee bilo kade i da e

ami na pogreb ako si?

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 22:22
ma pogreb, toa e za slavenje, pokojniot ja zavrsil rabotata posteno, sega ostanuva sto so nas?
toj e sreken ama nie toa ne go cenime,
negde sampanjsko piat na grobista
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 22:24
a negde ke te kamenuvaat oti mislat deka im se smeesh na bolkata...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 22:59
tamo kade ima zabegani lugje tamo mene nema da me ima
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.