![]() |
|
Неприкладно смеење |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 09.Февруари.2009 во 00:17 |
na primer, se sluchuva neshto losho ili vi kazuvaat nekoja losha vest a na vas vi e smeshno? ne deka ste zlobni i deka se raduvate na tugja nesrekja, tuku ednostavno si ja povrzuvate taa informacija so neshto smeshno shto ste videle ili chule i pochnuvate da se kezite ko zeleni?
ili ne znaete kako da reagirate na nekoja informacija koja ve shokirala i mesto da besneete, se kezite? mene mi se sluchuva da se kezam koga ne treba oti si povrzuvam nekoi raboti so neshto sho e smeshno ![]() se trudam da se kontroloram ama ne mi uspeva sekogash... |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
не ми се случило и не верувам дека ќе ми се случи....... ![]() Како среќа да можев лоши информации да си поврзам со нешто смешно и да се изнасмеам........ |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
да,понекогаш кога маж ми ми се прави паметен и беснее,мене ми иди да паднам од смеење
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
леле не е за смеење,... ама мене и на една другарка.... се цепиме...
еднаш на едно девојче татко и, го ,,потсуредиле,, малце,... и сега нас ни раскажуваат нашколо,... и девојчево вика,... и почнале да го ДАВАТ... и го давеле... енд соу он енд соу он.... и јас и другаркава се погледнуваме и почнуваме да се смееме... а не е ништо смешно... и сега кога го пишувам овоа се смеам ![]() а инаку се трудам да се воздржам..... ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ne sekogash se smeeme na isti neshta,
no sepak mi se ima sluceno,kako ne,eve i sega ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Mi se ima slucuvano da ne mozam da se vozdrzam,iako retko e toa..no se trudam da se vozdrzuvam i da reagiram vo soglasnost so situacijata iako ne uspeva sekad
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
se smeam sto da pravam ponekogas mi se ide i da zaplacam ali nemozam znam deka ke zaplacam od smea pa taka da se smeam bez veze
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Само во домашна атмосфера со блиски луѓе и со другарки уз муабет може да направиме пародија од некоја несреќна случка, и да се насмееме така понекогаш, но вака во јавност НИКАКО.
И некако не ми се смешни сериозни ситуации, особено не кога сум сама со себе и размислувам за нив. Изменето од GlenKlouz - 09.Февруари.2009 во 19:39 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
mi se slucuvalo i toa ,nemozes da go sokries koga ti dojdi nagon na smeenje,da nemozes da se sozemes.a uste posmesno bi mi bilo koga ke poglednam nekoj,sto isto e prisuten tamu,togas se stvori orkestar.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
nema neprikladno smeenje,
na covek koga mu se smee neka se smee bilo kade i da e |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ami na pogreb ako si? ![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
ma pogreb, toa e za slavenje, pokojniot ja zavrsil rabotata posteno, sega ostanuva sto so nas?
toj e sreken ama nie toa ne go cenime, negde sampanjsko piat na grobista |
|
![]() |
|
a negde ke te kamenuvaat oti mislat deka im se smeesh na bolkata...
|
|
![]() |
|
tamo kade ima zabegani lugje tamo mene nema da me ima
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |