![]() |
|
Zoo |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | |
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i kako gi cuvaat zivotnite ke umre taa zirafa za brzo vreme
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ме заеба
![]() Патем еве овде ке пишам за љубителите на ЗОО. Наскоро во Скопската Зоолошка Градина ке пристигне жирафа. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
a inace imame i decki zoo
![]() ![]() ![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Zirih ima prekrasna zoloska gradinka zirnete i pouzivajte
![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
so blue ako otidete vo Zoo ke nemozete da ja naterate da si odite
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
juce sm bio u zoo vrtu.
|
|
![]() |
|
ivi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Zooloskata vo Skopje e katastrofalna,nesredena,prljava,a zivotnite gi ranat so korki suv leb.Sramota e,ke ni umrat i tie zivotinki sto ostanaa,iako se veke mnogu malku.Ili neka pravat nesto,neka ja sredat ili voopsto ne treba da postoi takva zooloska,zatoa sto toa e sram na gradot.
|
|
![]() |
|
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
a zosto? bas e interesna so site tie pilinja i magarinja.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Mozebi komentarot e von temata no sakam da vi kazam, mazot mi cuva razni zivotincinja i mnogu decinja i roditeli so pomali deca doagjaat kaj nas da gi vidat i ne mi bese jasno zosto ne gi nosat vo zoloska gradina nego doagjaat stalno kaj nas.Koga otidov vo ZOO razbrav.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
зоолошката во Скопје е стварно катастрофа,не се работи за чување на животните,туку нивно измачување,ако некогаш отидеш во нејзина посета можеш да видиш само прегладнети животни и лоши услови во кои живеат,навистина срамота што ништо не се превзема за нејзино санирање
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Ситуацијата со зоолошките во државава ни е навистина жалосна. Минатиот викенд бев во Зоолошката во Битола и навистина животните се наоѓаа во толку лоши услови, што поарно би било да се пуштени сами да се снаоѓаат.
Во Скопската одамна немам одено али последен пат кога бев и не беше многу лошо во споредба со Битолскава. Државата треба да се заинтересира повеќе и за ова прашање, а не само да ги измачува кутрите животни!!! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Посебно задоволство, одмор и мерак ми е зоолошката градина.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |