![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 278279280281282 1402> |
Автор | ||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
opa
|
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
gone to lunch...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
non-stop samo ova mi se pojavuva:
eeeeeeeepaaaaaaaaaa visheeeeeeeeeeee
![]() ![]() ![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
ne mi se odi na prodavnica
|
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
сакам да кажам дека,....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() добрите вести брзо се шират....... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
........losh*te ushte pobrgu......... |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
sakam da kazam.....sto sakam da kazam?????????
i da kazam nesto toa na nikoj nisto ne bi mu znacelo...sega koga ne e se izgubeno,a izgubenoto ne e najdeno...........dzabe e.......
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
.....sakam da kazam ZASTO gi brisete postovite..bez potreba ..ako nekoj moze neka mi objasni.................
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ja moze da objasnam...nema objasnuvanje...
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
.......ti blagodaram zbunet na iscrpniot odgovor od tvoja strana................ ama sepak mislam deka toa e rabota na moderatorite................ |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
ne ti preporacuvam da ja povikuvas mracnata sila...
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
sakam da kazam deka postoi edna tema vo Zabeleski, se vika informacii od moderatorite i tamu mozete da si procitate zosto vasite postovi se izbrisani. Ama eve da ne ve macam da barate i tamu, ke vi kazam deka DOKOLKU STE PRAVELE MUABET NA TEMA STO NE E ZA TOA, POSTOVITE VI SE IZBRISANI. KRAJ NA MUABETOT.
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
|
...ti rekov, a ti ne slusas...mislis zbunet e budala...
|
||
![]() |
||
|
...taman dobiv inspiracija za proza, vidov deka temata mi e izbrisana...nema poveke da go navlekuvam gnevot i ke stvoram radost na toj nacin sto vo razno veke nema da pisuvam...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 278279280281282 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |