![]() |
|
Секогаш присутен |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 237> |
Автор | ||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
не ме бива за говори мене срц. напишете ке читам
![]() вака сеа Благодарение на оние што ме провоцираа со постови и тоа праеше појке да чекам да пишат па да им го плеснам у фаца ![]() Благодарение за убаите зборови па и за тие седев некад ![]() ![]() Благодарение на членовите кои ми досаѓаа со ЛП од стилот ај да те легнам па и ради нив седев за да си го празнам инбоксот да не ми се преполни ![]() Благодарение на нетот на син ми кој знае да заебава па дур чекам да се опорави пишувам овде воедно и до мојот нет благодарам ![]() Благодарение до сите ветеринарни станици кои не носат многу работа во среда па дремам овде ![]() ![]() ![]() Благодарение на фините фацки кои ги обожавам па едвај чекам да ги сретнам во темава ![]() И на крај-најголема благодарност до мојата трпеливост ![]() Ве сака сите ваша blueprayer ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
....blagodarnost do mene nema.....jas rekov deka ke vi popustam.....i si stoev na zbor.....
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|||
CONGRATS
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
тенкс дрља
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|||
blueprayer
Модератор ![]() ![]() call me blue... Регистриран: 13.Јуни.2006 Онлајн статус: Онлајн Пораки: 10278...e,dobro de...pa shto se 10278 posta,...sitnica...i plus eden...vo medjuvreme ![]() Dobra nokj na site....od utre...ke vidite vie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од mamma - 13.Март.2008 во 02:46 |
||||
![]() |
||||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|||
mamma the revenge will be your's
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|||
Aaaaa,pa da,....jas sum sega na red-i toa garant
![]() i si ja otvoriv temava.....jas da pobeduvam...ali definitivno ima po sjebani ![]() |
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
Mama, pa moze da se sredi da imas poveke postovi, ti samo izrazi zelba
![]() ![]() ![]() |
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
![]() |
||||
|||
Leleeeeee....16370.. ![]() za da pobedam????Ili...da si se otkazam jas na vreme... ![]() |
||||
![]() |
||||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
mamma eve jas ke ti pomognam
![]() ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4748495051 237> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |