![]() |
|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 118> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MAJSTORCE, TI BAREM ME ZNAES, ODBRANI ME!!!
KAZI NE SUM JAS TAA???
KAJ IMAM JAS TAKVI OBETKI???
![]() NI SESIR NEMAM TAKOV!!!
(a sandalite dobri be majkata...hmm...) Изменето од kejt-d-grejt - 12.Март.2008 во 19:22 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Aaaa...znaci ja kao policija u akcioni filmovi...doagam otkako ke se zavrsi celata rabota
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ГЛЕДАШ ДЕКА НЕ ЧИНИ ДА СИ МНОГУУУУУУУ ДОБАР?
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
АБЕ МАЈСТОР СУМ ЗА ДИФЕРЕНЦИЈАЛИ, НЕ ДЕКА СЕ ФАЛАМ, ВИСТИНА Е...НЕ Е ТАА...ГАРАНТ...
Изменето од majstorce62 - 12.Март.2008 во 19:27 |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
АЛОООО...КЕЈТ...ЈАС СУМ ДОБАР!!!ПАЗИ СЕ ОД ДРУГИТЕ...!!(НЕ МОЖАМ ПОГЛАСНО ДА ВИКАМ
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
МАЈСТОРОТ Е ДОБАР САМО СО МАРГАРИТКАТА...
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ZNAM BE ZAGORCE DEKA SI DOBAR, NE DERI SE, MI GI DUPNA USIVE
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...КОЛКУ ЗА ИНФОРМАЦИЈА!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...А ДА ОДИМЕ ВО MISTERII I ASTROLOGIJA..И ТАМУ ДА ГО ПРОСЛАВИМЕ МОЈОТ РОДЕНДЕН...А?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
НЕМАМ ПОДАРОК
|
|
|
|
![]() |
|
..3+1=ТРИ ВО ЕДНО...ХАХАХАХАХААААААААА
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
... ![]() Изменето од zagor - 12.Март.2008 во 22:44 |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
жалам што ја расипувам забавата,... ама морам некаде да се испразнам
![]() и што ако бев добра ??? само со лошо ми се врати,... бидејќи јас бев добра искрена поштена мила, најдобра,... секаква,... а не требаше,... само ај,... памет за друг пат,.... требаше да бидам дволична,... подла,... требаше да бидам лоша,... ![]() п.с со тие што се добри со мене,... само со нив ќе си бидам добра ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |