![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 276277278279280 1402> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сакам да кажам дека не треба вака да биде.......
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
do sega ne sum videla takvo vreme
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
...наредниве неколку дена ке останам со мисла в глава дека се сјебав...онака,квалитетно...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ЖИВОТОТ МИ Е ХАОС,АМА САКАМ ДА ЈА ПРАШАМ ЕДНА ...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
sakam da kazam, deka i vecer sum na trening
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сакам да кажам џабе коа нема да одиш
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..............sakam da kazam dobar den na site...............clenovi od forumot...........
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сакам да кажам ке го отрујам шефот на сим ни
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
sega navistina si odam od forum odam da ucam
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
и јас сакам да го кажам истото,...... само јас не се сјебав,... гадно ме сјебаа ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Деца збирајте ум........Јас само тоа ке кажам. А девојчето од Вила Зора нека внимава што и прават.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
сакам да кажам дека не ми е криво за друго,... криво ми е оти ми се смее во лице,...
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.........ШТО И СТАНА?
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
мило, тоа е само совет, од постара особа, никој не ти се подсмева. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 276277278279280 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |