![]() |
|
Кои странски јазици ги знаеш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 14> |
Автор | |
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
english,spanish,russian,slovenian..serbo-croatian....aj dosta e
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Znam da zboram angliski i spanski..germanski u skolo ucam taka da znam da zboram po malku..i srpsko-hrvatski(ama mesam padezi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
~ Англиски
~ Германски ~ Шпански Сакам да научам француски, а словенските јазици не ги набројувам, пошто се знае за нив. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
DA POKRAJ SLOVENSKITE:ANGLISKI,ITALIJANSKI I BUGARSKI (SO KOI I NE SE GORDEAM MNOGU STO GO ZNAM)
|
|
![]() |
|
Itilija-Lucina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Germanski ucev na vremeto i dupka sum
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajdutin_bt ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Пааа вака:
Англиски зборувам одлично Шпански исто така зборувам одлично (одма ке речите еее овај од сериите знајт) па да речиме и од то знам по нешто ама сепак учам граматика и знам добро да пишувам... Португалски ми оди добро ама не баш колку шпански..ама сепак разбирам (многу е зае*ан за читање) ама фаца е... Руски учев во основно ама непара ми оди...али може да се рече дека знам нешто ![]() иначе овие се јазици што стварно ми одат (руски и така и така) паа знам малце француски,грчки,холандски (ама ептен малце)... |
|
![]() |
|
ange ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
angliski germanski spanski srpski hrvatski i planiram sega da ucam italijanski
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
ne racunajki gi slovenskite jazici (srpskohrvatski;bugarski; ruski;slovenecki)
- angliski = odlicno
![]() - spanski= mn. dobro
![]() - germanski = mn.dobro
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....МАКЕДОНСКИ,АКО НЕКОЈ ГО СМЕТА ЗА ЈАЗИК!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ЗА МЕНЕ - НАЈУБАВИОТ
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ZASO BE TAKA???
PA BAREM NIE NE TREBA DA SE SOMNEVAME
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Makedonski Turski Bugarski odlicno
Serpsko-kroatski
angliski very well
italianski pomalku
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
mi fali ushte eden-pa sum poliglot.
Изменето од mamma - 12.Март.2008 во 01:26 |
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Angliski,Francuski i ovie sosednive Srpski,Hrvatski...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |