![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 596597598599600 1093> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
му пишав
![]() ![]() биваше вака да ме заебе овој ?
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
...................koj e toj be mila sto mi te zaebava.............pa zezni go ti nego....sto se mislis???????
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
................e stvarno sum naivna
![]() ![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
уффффф, зошто немамм енергија за ништо?? јас ли сум ова??
![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
не можам да го зезнам.....не е било кој
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
shy_girl ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
kaj najdoa sega gosti da mi se najavat
pa mi se spieee ![]() |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
e oti nosov mi ja zaeba cela eksk*rzija
![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
зошто ми пиша тсм ??
![]() |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Zosto ne si legnam utre treba rano da stanam
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ЗОШТО МИСЛАТ ДЕКА ЈАС СУМ ОН, А ТОЈ Е ЈА..
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Не сакам пак, нееееееее
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
e sega e veke dosta odam da spijam caos na site
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() |
|
![]() |
|
ovals ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
da jadam ili da ne jadam
|
|
k.s
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 596597598599600 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |