![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 133134135136137 217> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brzo...odi doma,sum ti "bila na gosti"...sum ti "donela" poklon
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a?
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Po forumi...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
da,ama izglreda sum otupel,.....se nekoi pobistri od mene,...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Не ми е јасно како сте можеле да напишете 143 стр. на темата "Индивидуи на изминатите 2 милениуми", а ниеднаш да не го спомнете ЏЕКО
![]() ![]() Па, Ladies and Gentleman, ви го претставувам неговото височество - Michael Jackson ![]() Иако во последно време познат како една од најконтраверзните медиумски личности, сметам дека човеков беше и ќе остане најголема (машка) pop икона. (иако слушам само дел од неговата музика) За помладите читатели, кои го знаат Jackson само како белец - да тој порано беше црн! ![]() Роден во 1958-та год., кариерата ја започна со своите браќа, во групата Jackson 5, со кои настапуваше во текот на доцните 60-ти и 70-тите год., но својот најголем успех го постигна со својата соло кариера (во 80-тите и 90-тите год.) Неговиот најуспешен албум Thriller, издаден во 1982 год., со продуцентот Quincy Jones и денес се уште котира како НАЈПРОДАВАН АЛБУМ НА СИТЕ ВРЕМИЊА (тоа би требало да кажува нешто). Неговите хитови: Billie Jean Beat It Thriller Don't Stop 'Til You Get Enough Bad Dirty Diana Smooth Criminal ...и уште еден куп други... вечно ќе останат како едни од најдобрите! Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 16:27 |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() Tetka mi bese, da vi kazam pravo...zena na diplomat. Znaci, sekoi 4 godini, gi pakuvase kuferite i letase vo druga zemja. E sega interesno e toa sto mnogu si ja sakase familijata, pa kade odi taa, tamu i nie po nea.
Kako??? Pa so avion, kako... Koj gi plakjase kartite??? Pa jugoslovenskata ambasada, koj...(u picku majcinu, uste imam griza na sovest deka nie ja bankrotiravme Jugoslavija)
Edinstvena preokupacija na milata mi moja tetka za tie 4 godini, bese da gi prouci site interesni mesta za setanje i da ne’ seta...da ne’ seta....site po red.
So sto??? Pa so kola, so sto... So cija??? Pa so sluzbenata, so cija...Pa vie pojma nemate kako dobro se snaogjase vo uloga na turisticki vodic.
eh...steta!!! Jugoslavija se raspadna od takvi kako nas...tetin mi se penzionira, a jas ostanav ne-do-nasetana
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ZDRAVO KEJT ... I JAS IMAM TETKA ... SE VIKA MILICA ... TETIN MI I JA PEEL PESNATA .... AJDE DALI ZNAES PAMETIS MILICE !!! TETINOT POCINA ... SRCETO ... A NEMASE NITU EDEN PLOMBIRAN ZAB ... PREKU 60 GODINI .... TETKATA MILICA IMA SIN I KERKA ... SINOT VO AVSTRALIJA ... KERKATA MAZENA ... TAA SAMA ... EDEN DEN ... ME PRASA ... - VNUCHKO STO PRAVS SEGA? - SEGA , TETKA MILICA ... SUM CAR !!! - KAKO TOA ??? - TAKA SI ZAMISLIV ... DEKA SUM CAR ... I OP ... KAFETO PRED MENE ... I VECERTA SI LEGNALA ... I NEMOZELA DA ZASPIE ... SI POMISLILA ... AKO VNUKOT MI E CAR ... ZNACHI - JAS SUM CARICA ... CARICA MILICA !!! UBAVO I DOSLO ... I SI ZASPALA ... UTROTO KOGA STANALA ... NIKOGAS DVOROT NE I BIL TAKA UBAV .. SONCETO SVETNALO .... SVEKINJATA VO RAZNI BOI ... I MI SE JAVI NA TELEFON ... DA MI POSAKA PRIJATEN DEN ... OD CARICA MILICA ... POSLE TOA PAK MI SE JAVI ... OD CARICA MILICA ... CARICA MAGARICA .... I DOSLE KOMSIVKITE ... KOJA GLAVA JA BOLI ... KOJA KICHMA ... KOJA PRITISOKOT OF LELLLEEE..... I IMA OBICHAJ .. DA MI SE JAVI NA ILINDEN ... NA TELEFON ... DA MU GO CESTITA IMETO NA CAROT !!! OVOJ POST GO POSVETUVAM NA NEA ... I POSAKUVAM DOBRA NOK... UBAVI SONOVI ... UTRE DA I BIDE DENOT MNOGU UBAV ... ![]() ![]() ![]() Изменето од marco_antony - 10.Март.2008 во 23:46 |
|
![]() |
|
![]() |
|
marko,marko,...a be,...ne e ova "my diary",....vash*te lichni iskustva od nekoj se samo vashi,...tuka e prostor samo za opshto poznati i ,..priznati ,..lugje,...nastani,...predmeti,...itn.,....kakvi tetki ve spopale?!,..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 01:18 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
HOBY 1. del ---- RIBOLOV
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brat,.........zaboravi da kazesh ....ako vekje uspeale da fatat nekoja riba,....deka nejzinata golemina zavsi od,....vidi slika!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од mamma - 12.Март.2008 во 16:15 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....НАЈГОЛЕМИ СЕ ВО ПОНЕДЕЛНИК.... НАУТРО,СО КАФЕТО....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Hoby 2 den - Filatelistika
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 133134135136137 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |