![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13921393139413951396 1869> |
Автор | |||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nadziram da ne si otide ovoj pak, da ne te ostavi na sred rabota
![]() |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
.....ti ova namerno ni go pravis......ccccc......i ti si mi nekoja drugarka.... ![]() ![]() Изменето од moira - 07.Март.2008 во 22:38 |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
pak naletav na predigra, se izvinuvam , ke se povlecham odma
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
...Well...,... Well..., ...Well... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
||
nisto
|
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...my goddess... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
....ohhhhhh.....mi olesna....honey....ExtraVagant.....there is no man like you....there is only you.... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...ne be, jas sum...ExtraVagant... ![]() ... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
..honey...ti si melez....
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...ma mi e gajle da ti kazam, jas za popisot posleden koa se praeshe u nacionalnost pishav-Eskim...sho gi vrkam i taka sve e cirkus toa...nema vrska so istorijata-nie sme ti miks od Turci-Srbi-Bugari-Grci...koj kako doshol site ni go opnale po ednashka i si otishle... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
....Honey, nie ne sme sloveni
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...greenpeace...dude... ![]() ...samo pushti im muzika(ne e vazno kakva e) i da zamirisa na alkohol-ma super luge se, ja nezanam sho gi tormozele niz istorijava do tolku...ko nas se=sve da propijat, prok*rvaat i da prokockaat...ko da se Sloveni stari isto, cak sho vishe mislam deka od site drugi narodi Ircite se najbliski do nasiot Balkanski gostoljubiv i srdecen mentalitet...hip hip hoorayyyyyyyyyy... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
......hahahahha...., ...dobro e....znaci site se zeleni.....jas mislev deka se Ira, Shinn Fein .... ![]() Изменето од moira - 07.Март.2008 во 22:11 |
|||
![]() |
|||
||
eh da bea site kako mene ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13921393139413951396 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |