![]() |
|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 25> |
Автор | ||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
НЕ Е НЕГОВ, ОД ДЕДО МУ Е....
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
А ти не го гледаш аватарот на збунет?? Којзнае што ти турил. освен вода. Изменето од filmadzijka - 07.Март.2008 во 21:42 |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
ВО МАРШАЛ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ...ПАРДОН - ТИТО ВОЈВОДА... ОВАА ВОДАТА ШТО МИ ЈА ДАДЕ ЗБУНЕТИОТ Е НИКАКВА...УЧИТЕЛКЕЕЕЕЕЕЕ
|
||
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
Би се запишала во истата градинка со збунет и мајсторче
|
||
![]() |
||
|
ЌЕ ГО ПОБАРАМ ИЗВОРОТ ОД КОЈШТО ЗБУНЕТ ПИЕЛ ВОДА
|
||
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
blaze si i ...ja ako zeam nekoja ke ja rasipam sigurno
|
||
![]() |
||
|
ЌЕ ЈА ПОВЕДАМ СО МЕНЕ ТОПСЕКСИ, АМА БЕЗ ДА ЗНАЕ, ТАМУ КАДЕ ШТО СИТЕ РАБОТИ НЕ СЕ ВО РЕД УШТЕ НА САМИОТ ПОЧЕТОК, И ЌЕ И ГИ ПОПРАВАМ. АКО НЕ МАЈСТОРЧЕ ДА НЕ СЕ ВИКАМ
![]() |
||
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ke napravev mamma poise da se gordee so mene
|
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Ke bev mnogu pofina so edna licnost!
|
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
pa tamu i si sedam...seedno mi e dali ke mi se sluci nesto ili ne koga od pocetok ne mi se rabotite kako sto sakam
|
||
![]() |
||
|
Тогаш, не враќакј се воопшто!Седи си кајшто си! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
nisto
|
||
![]() |
||
|
ОК
|
||
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
за ова баш ич не се бунам... ама да се договриме од сега... пола млечен, пола овошен |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |