![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10141015101610171018 1553> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ептен испаднав,..... глупа да не речам ..... и ти доста за велес оти не ми е денот да не ти почнам
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
...абе ти викам јас,велешка работа...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
моира,... не трачарев,... јас не трачарам,... него реков стварно преголема глупост,.... коа веќе навалувате,.... на мојот бест френд,... мртва ладна му реков,.... ,,што ќе биде ако не се вратам,, а утре треба да одам за струмица,.... не е баш најпаметно тоа да го речеш на некој
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
.....aaaaaaaahahahahha.....sega dozna mila deka mnogu zboruvas ili sega si prizna... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
моира,ако имаш некое интересно песниче,кажи ми
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
многу зборувам тоа е
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
....a sto e mila... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
моира камоли да беше тоа
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...ok baby-girl...ke mi kazesh sho te machi... ![]() |
|
![]() |
|
.....ma kakvo labavo.....cekaj....cekaj..ne stiskaj tolku.......biserna mi e ljubomorna.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
не ме дирај денеска вел,...
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...well...halo, perlita...pa kaj si ti...te nema-tenema pa ke se izgubish... ![]() |
|
![]() |
|
пиххх...нема лабаво тука...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10141015101610171018 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |