![]() |
|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 25> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И ЌЕ ИЗЕДИМЕ ЦЕЛ ШЛЕПЕР СО СЛАДОЛЕДИ... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
каде сакаш, не се бунам, секаде ми одговара
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
А КОГА ЌЕ СЕ ИЗНАСКИЈАМЕ ЌЕ СЕ СПУШТИМЕ ДО МОРЕТО...
|
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
нема да го речам тоа што го реков
![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Без гајле, одиме кога сакаш... |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke praam deca kaj ke stignam
|
|
![]() |
|
ЌЕ ЈА ВОДАМ МОНУШКА НА СКИЈАНЕ ВО СЕНТ МОРИЦ
|
|
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Фала за ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Samo glavata gore.TI mozes da uspees!Od mene za tebe ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Се плашам да се вратам за да не ги доживеам истите страшни работи кои и ден денес премногу ми влијаат, кои премногу влијаеле на градењето на мојата личност. Катастрофа. Можеби е подобро да го прифатам тоа, знам дека ќе го прифатам еден ден, зашто јас сум сега и овде а не пред 11 години и таму
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,jas pa ,...bi go donel tuka i sega,...za da ni kaze ,...koj e lazgoto?! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
eh koa bi go vratil vremeto ke mu odnesam na Aleksandar nas nekolku puskomitralezi da mu ja skrsi kicmata na site i denes planetata da se vika MAKEDONIJA
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
bibce... zosto??? |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bi se rodil na drugo mesto,....vo drugo vreme,...so druga pame,....itn.
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |