![]() |
|
Неостварена желба |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 31> |
Автор | |
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 26.Септември.2005 во 09:46 |
Што е тоа што сакате да го направите а сеуште не сте го направиле?
Сакам многу работи ај да размислам па ќе напишам |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakam bandzi let..neostvarena zelba mi e, kako i na ride da se pushtam...
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
И јас сакам банџи а сакам и со падобран да се пуштам
|
|
![]() |
|
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
EDNA OD NEOSTVARENITE ZELBI MI E KRSTARENJE SO BROD NIS CEL SVET.
|
|
sm
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() bravo lavice...jas sakam po NIL da krstaram.... |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Sakam da ucestvuvam vo prepukuvanje vo Kolumbija megu Narko Bosovi
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Imam milion ostvarlivi zelbi, ali samo dve se nevozmozni sakam da letam kako Petar Pan, i sakam da bidam kralica na Rusija ozbilno!, stvarno mnogu sakam! :-)) a inace drugo... Sakam da se setam po svetov, da ziveam Kanada...itn.itn...mnogu zelbi imam! |
|
![]() |
|
shnajder ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 40 |
bravo,kuklicke
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
za mene se odnesuva ova taka? |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Neostvarena zelba??? epa imam, bas vcera imav edna zelba so si ja mislam odamna veke, a glasi vaka nekako otprilika: ehhhhh da mozev da imam krilja pa da letnam do prozorot na komsijata nad mene i da vidam dali stvarno e tolku golem fraer kako so mi se prai, ili sekoja vecer mesto so novi devojki, se druzi so XXL posle 00:00h
![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Moja neostvarena zelba e da sum vo vremeto na Petar Veliki....
da imam prekrasna krem raskoshna haljina da igram valcer vo golemata dvorana prepolna so kristalni golemi lusteri.. |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
sweet
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Izrasnav so Rusija vo dushata i dobro go govorev toj jazik..ne znam od kade mi se nametna toa..no imam kup slajdovi, knigi..i eden den ke pojdam da ja vidam Moskva, leningrad i soci...site tie balovi, raskoshi ubavini, nacionalni bogatstva mnogu me voodushevuvaat...gi pametam site ruski prikazni najomilena mi bese kamenoto lale.. e..Rusija..navistina mi e neostvarena zelba... |
|
![]() |
|
Mene najubavi mi se rusite baladi : Sonja , Oci cornija , itn.itn
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |