IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 14101411141214131414 1869>
Автор
Порака Обратен редослед
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:46
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

ma ja zvonev kaj granny,ali babickata spiese otvori edna zena i so piskavo glasce mi rece..ZDRAVO MAKIJAVELI?...moira ja baras?...ene ja vo kujna sama si pravi kafe..inace da se zapoznaeme..jas sum NiNa1 od forum i imam 10 godinki

...woooooow...what a low blowwwwwwww...cccccccccccc...изненадување
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:45
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

[QUOTE=moira]hahahahha......kaj si ti dosega .......kade setase ......
...od cvet na cvet, do najvkusnite usni na svet, tuka sum de...трепкање[/QUOTEkolku poeticno kazano..od koi toa nokni cvetovi Well nektar sobirase u ovie sitni saati?
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:44
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by moira moira напиша:

hahahahha......kaj si ti dosega .......kade setase ......
...od cvet na cvet, do najvkusnite usni na svet, tuka sum de...трепкање

....i sekoja vecer mislis ovaka da mi se gubis .....i pcelicka da mi izigravas...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:43
Originally posted by moira moira напиша:

...od cvet na cvet, do najvkusnite usni na svet, tuka sum de...трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:43
hahahahahhaha.....leleeeeee.....kaj bas na nea naide.....a ti kaza Lalalalalalaa

Изменето од moira - 06.Март.2008 во 02:43
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:39
ma ja zvonev kaj granny,ali babickata spiese otvori edna zena i so piskavo glasce mi rece..ZDRAVO MAKIJAVELI?...moira ja baras?...ene ja vo kujna sama si pravi kafe..inace da se zapoznaeme..jas sum NiNa1 od forum i imam 10 godinki
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:37
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:36
...of...kaj baba koj ke zvoni, ke dobie iznenaduvanje...baklava ke mu daaat...хи,%20хи...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:33
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

moira,lazes...granny mi kaza si i zvonela na vrata,si ja razbudila od spienje i si ja teral kafe da ti vari dodeka ja se sutkav navaka bataka barajki te

hahahaha... kafeto sto go pijam ne se vari...hahaha.....pijam nescafe i toa ladno, nemateno....hahahah....gledas kako lazes....ti si i zvonel na granny ne jas.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:30
moira,lazes...granny mi kaza si i zvonela na vrata,si ja razbudila od spienje i si ja teral kafe da ti vari dodeka ja se sutkav navaka bataka barajki te

Изменето од Makijaveli - 06.Март.2008 во 02:30
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:24
ne, ne, ne se kriev vo vlez......na Idividi se kriev......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:18
aha...da be u vlez se kriese...ne igram taka...kazi druga igra..amo ne lastik..ne sakam da bidam sirace
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:16
Pu za mene, pu za site
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:15
moiraa...moiraaa..kade si....nema u vlezovi da znaes!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 14101411141214131414 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,766 секунди.