|
Родители |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | ||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da biserna to4no e
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
decata ne se vinovni za nivnoto doagjanje, nitu pak se vinovni ako roditelite se razvedat. Ne bi se slozila deka komunikacijata megju razvedenite roditeli i ponatamosnata griza na dvajcata roditeli za zaednickite deca e samo bleda kopija na zapadot. slucaevi ima iljadu i eden, kako sto velat , sekoja planina svoja tezina. edna e majka i eden e tatko i na decata im e najubavo koga se tie zaedno, no ako veke ne moze da bidat zaedno, ne znaci deka ljubovta kon deteto prestanala. |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно така, а мое мислење е дека децата не ни треба да се прашуваат за тоа. Тоа ќе го сватат кога ке пораснат и ке оформат свој живот и брак. Значи кога ке сватат дека не може родителот да си го упропастува животот само за детето да ги гледа и двајцата родители на исто место а тие уствари делат кров каде што не постои љубов. А што ако сакаат повторно да се заљубат? Повторн да се посветат некому? Јас сум малце старомодна и не сум за развод но ако се увиди дека бракот навистина не оди подобро развод отколку да се упропастат два живота. На детето нема ништо да му фали, а останувајки под ист кров може само да се створи напнатост караници и нетрпеливост. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗА СИТЕ КОМЕНТАРИ ПРЕТХОДНИ..НЕМАТЕ БЛАГЕ ВЕЗЕ!!ЗОШТО НЕ МОЖЕ БРАКОТ ДА ФУНКЦИОНИРА..ШТО Е ТОА ШТО МУ СМЕТА И ГО РУШИ,ШТО Е ТОА ШТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ...!!!ДЕТЕ БЕЗ РОДИТЕЛ,ПОГОТОВО АКО РОДИТЕЛОТ Е ЖИВ...ТОА ДЕТЕ НЕ Е ДЕТЕ!!!ИМА КОМПЛЕКС..КОЈ ЦЕЛ ЖИВОТ ЌЕ ГО НОСИ,ЌЕ ТЛЕЕ ВО НЕГО,И ЌЕ ЖИВЕЕ ВО НЕКОЈ НЕРЕАЛЕН СВЕТ ..СО СТРАВ ,СО ПОНИЖУВАЊЕ,СО НЕМОРАЛ,БЕЗ МАНИРИ НА ОДНЕСУВЕЊЕ..КОМПЛЕКС(ако гледаме реално ..)НА НИСКА ВРЕДНОСТ..И Т.Н.!!!...НЕКА МИ ПРОСТАТ ОНИЕ, КОЈ МОЖЕБИ СЕ ПРОЗВАНИ..НО ЖАЛАМ,НАВИСТИНА ЖАЛАМ ЗА ТОА ШТО МОЖЕБИ ЌЕ ГИ ПОВРЕДАМ,А СЕ НАОЃААТ ВО ТАКВА СИТУАЦИЈА,И КОЈ НЕ БИЛЕ НИ НАЈМАЛКУ ВИНОВНИ ЗА ОНА ВО КОЕ СЕ НАШЛЕ,А НАЈМАЛКУ МОЖЕЛЕ ДА РЕШАВААТ И РАСУДУВААТ ЗА СВОЈАТА СУДБИНА.
КОЈ МИСЛИ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРА СО БРАКОТ И ДЕЦАТА..Е ЗА СЕКОЈА ОСУДА И КЛЕТВА....ИЛИ ДО КРАЈ..ИЛИ НЕ ПОЧНУВАЈ!!! |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Voopsto ne si vo pravo.
Ti gi postavuvas mnogu patrijarhalno rabotite, brak do kraj na zivotot , iako mozebi vo toj brak nema ni sloga ni ljubov ni razbiranje? Koja e smislata takov brak da se odrzuva po sekoja cena? Decata? Sigurna sum deka niedno dete , kolku i da ne saka da mu se razdelat roditelite , isto tolku ne saka da gi gleda so namrsteni lica, bez ubav zbor, kako mrcat eden na drug. I ova e vo nekoja blaga forma .... da ne zboruvame za onie brakovi kade ima karanici i fizicko maltretiranje. Porano se vleguvalo vo brak so dogovor na roditelite na mladozencite, najcesto bez ljubov, zenite voglavnom ne rabotele, bile domakinki, i da takvite brakovi opstojuvale. |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на болдираното само едно ке ти речам.....ШТО АКО ЉУБОВТА ПРЕКИНЕ????
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE!! NE e taka zagor!!!! eve jas licno sum dete od razvedeni roditeli... i nebi rekla deka ziveam so strav, deka nemam maniri na odnesuvanjeto, deka imam kompleksi , i deka ne znam da cenam.... itn... ubavo da me poznavas bi go svatil toa... ne vikam deka e ubavo bez eden roditel da porasnes!!! No mozam da kazam i gorda sum, deka majkami, koja me izgleda, i koja me pusti na pravilen pat, toa mnogu, mnogu dobro go napravi!!! ednostavno nemam zborovi za toa sto majkami go napravila za mene!!!! Ni nikogas nisto ne mi falese nitu mi fali!!!! Mozebi bas poradi toa, sto sum odrasla "samo" so eden roditel, gi gledam nekoi stavri podrugacie, znam pojse da cenam nekoi raboti, i mislam deka povozdrasna sum od sekogas nego moite vrsnici, bas poradi toa sto bilo taka!!! Изменето од seka - 05.Март.2008 во 09:23 |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......НЕ ОСТАНУВАМ РАМНОДУШЕН НА ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ!.....РЕПЛИКА ЌЕ ДАДАМ ВО ДРУГА ПРИЛИКА..НАСКОРО!
|
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......НЕ ОСТАНУВАМ РАМНОДУШЕН НА ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ!...
---------------------------------------------------------------------------------------- Ni jas...me luti shto za site neuspesi na neuspeshnosta na brakot... se se prepishuva na mazot. Nerealno e deka relaciite vo brakot preku nok se smenile... Nerealno e negiranjeto deka na neuspeshen brak...prethodelo neuspeshna vrska...e sega shto nekoj zamizuva...i zivee vo lazni iluziii deka brakot neshto ke smeni... ...za ljubov...se potrebni dvajca...za nesloga..pak se potrebni dvajca...roditelstvoto ne e brak... roditelstvoto e griza za decata... zoshto pri razvod se stavaat decata na sredina...zoshto odmazdite za neuspeshniot brak odat preku grbot na deteto??? Изменето од mamamd - 05.Март.2008 во 14:28 |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сека и јас можам да го кажам истото скроз истото |
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ДА СЕ НАДЕВАМ,И МИЛО МИ Е НАВИСТИНА АКО Е ТАКА КАКО ШТО КАЖУВАТЕ ....!!!
|
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
загор ти личам јас на личност со комплекси или пак дека сум неприфатена од средината
|
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SETO TOA PRASANJE NA LICNOSTA A NE NA TOA VO KAKVA SREDINA SE RAZVIVA!!!
JAS LICNO PORASNAV VO FAMILIJA NA PUSACI MAJKA MI,TATKO MI I SESTRAMI I CELO MOE DRUSTVO PA JAS NE PUSAM! ISTOTO E I SO DRUGITE NAVIKI I MANIRI NA LICNOSTA! |
||
car's freack
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..АМА СПОРЕДБАААА....
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |