![]() |
|
Колку физичкиот изглед е битен за.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 20> |
Автор | |
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mnogu biten,mozam da kazam deka i izgledot mi e najbiten...
dobro sega ako e nekoj mnogu glup ni izgled ne bi mu pomognalo...no sepak najmnogu izgledot mi igra uloga
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Mene mi e biten izgledot i toa mnogu!!!!!
Znaci bitno mene da mi se svigja. Ali mnogumina mi rekle deka imam los vkus. ![]() Znaci ima spas i za ruznite, neka ne se sekiraat |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.................kilometrazata i ne e tolku bitna rabota........(koga se raboti za zena)..........toa moze da se balansira............ako znae i umee
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Така е ја бираме по убавина на каросерија, боја, амбалажа, нашминкана ли е, ама гледаме и колку километража има поминато !!! Изменето од којсумјас - 06.Март.2008 во 00:31 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ОВА Е ИНТЕРЕСНО.КАЈ НАС,КОЛИТЕ ГИ БИРАМЕ ПО ГОДИШТЕ(ПОМЛАДА),СО УБАВА КАРОСЕРИЈА(ИЗГЛЕД),А ЗА МОТОР(ПАМЕТ,СИЛА),РЕТКО КОЈ ГЛЕДА....МОТОРОТ Е НАЈЕФТИНА СТАВКА ВО ЦЕЛАТА МАТЕМАТИКА.Е,СЕГА ПО ЗАКОНОТ ТРЕБА ДА Е EURO 4,ШТО ЗНАЧИ МОДЕРНА,ЕВРОПСКА!...КОНЗЕРВАТИВНИТЕ,ЗА НИВ НЕМА РЕГИСТРАЦИЈА.НИВ НИКОЈ НЕ ГИ САКА.СО ТИЕ ВО УРБАНИТЕ НАСЕЛБИ НЕ СМЕЕШ ДА СЕ ШЕТАШ..ЌЕ ТЕ ПРИМЕТАТ!!!АКО НАПРАВИШ ФАЛЦ ДОКУМЕНТИ,МОЖЕШ И ТАА ДА СИ ЈА РЕГИСТРИРАШ И НОРМАЛНО ВОЗИШ(ЛЕГНЕШ) КАКО ДА Е ОД ЕВРОПА...НО ВО УРБАНИТЕ СРЕДИНИ ПОВТОРНО ВНИМАТЕЛНО,МОЖАТ ДА ЈА ПРЕПОЗНААТ...! ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Секоја девојка најпрвин привлекува со својата лепота надворешна тоа е магнетот а потоа задржува со внатрешната лепота е сега зависи и од мажот и што тој преферира и на што дава предимство
![]() |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
SOSEMA SI VO PRAVO...DZABE AKO NEKOJ IMA SAMO FASADA,A POZADI TAA FADA NEMA NISTO..COVEK ZA DA OCENI NEKOGO TREBA DA ZAGREBE POD POVRSINATA I DA GI PROUCUVA BOITE NA PROUCUVANITE SUBJEKTI...I SE SLOZUVAM POTPOLNO...UBAVOTO NE SEKOGAS E I DOBRO..NO I DA BIDEME ISKRENI...PRV KONTAKT SO BILO KOJ SUBJEKT DOAGA PREKU OCITE...TIE SE SEKOGAS PRVIOT SUDIJA...CESTOPATI PRISTRASEN I NEPRAVEDEN |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.............EVE POTPOLNO SE sl*gAM SO GORE NAVEDENOTO...............
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Prvo sto zapazuvame e fizickiot izgled
nadvoresno,ama posle dve recenici ti e jasno ili ne dali vredi sekogas izgledot. Zatoa koci ne e ubavoto sekogas dobro |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
sta je lepo i bogu je drago |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
VIDI VAKA SEKOJ PORED SEBE SAKA DA VODI NESTO UBAVO PRIVLECNO I TAKA.........
MEGUTOA PRED SE STO KE TI E NEKOJ NABILDAN DECKO UBAV KO KUKLA DOTERAN................
A NEZNAE DVA I DVA KOLKU SE ABE DA BEKNE NEZNAE
E PA STO KE TI E????? ZA NA SID DA GO OBESIS KAKO SLIKA??????
TAKA DA MISLAM DEKA ISTO E I SO MAZITE SITE SAKAAT UBAVI ZGODNI ZENI AMA SAKAAT DA IMAAT I NESTO VO GLAVITE??????
![]() |
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
taka e!!!..........kako si se slozuvame |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
sto gledam e edno...a sto sakam da bide pokraj mene e drugo!
|
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
znaci ako se svede na suma sumarium, pak e vazen fizickiot izgled |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |