![]() |
|
што се случува со фото идивиди? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 20> |
Автор | |
Vojkan ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Тоа е тоа. Не знам што друго да кажам. Многу малку фотографии, исклучително малку коментари и ефектот се гледа.
|
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Da se vratam na temata.
Na foto.idividi sega so 40 boda si na naslovna strana ![]() ![]() |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
|
aboskovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Ne beri gajle, svoevremeno, pred 20na godini, i "Master of Puppets" mnogumina go karakteriziraa kako najgolem trash "ever heard". ![]() Изменето од aboskovski - 01.Март.2008 во 14:28 |
|
![]() |
|
Mire ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Dimi, ne mozam da kazam deka toj tip na muzika mi lezi, no fakt e deka kolku e po agresiven, vo smisla na nevoobicaen/avantgarden, pristapot kon bilo sto, tolku povece se javuvaat polarizirani mislenja. Licno smetam deka najbitno vo seto toa e toa sto go pravite da ve ispolnuva, da uzivate i sekako da stremite kon se podobar performans. Seto drugo e prasanje na vkus i afiniteti. |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
![]() |
|
Vojkan ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
Музиката мене ми личи на музиката на Рамштајн.
![]() |
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
![]() |
|
dimi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Angel, Zoran i Mire - fala za komentarite :) kje ve pokanam koga kje go promovirame albumot :)
PS: cesto dobivame zabeleski deka spotot izgleda super bez muzikata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
сашо ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
mnogu e primetliv padot na posetenosta, ne znam dali toa ima vrska so ovie postovi pogore ( licno smetam deka e tendenciozno toa da se misli ) - no povtorno nema top fotki so 280 poeni tuku so 70, shto e dobro po mene...
tuku, luge, ajde da porabotime na idejata foto na mesecot! golem del od vas se izjasnija deka im se dopagja idejata, ajde da ja dorabotime, da go napravime toa. b good |
|
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
|
![]() |
|
JBorko ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Slovakia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Моментално online посетители: 27
![]() |
|
![]() |
|
Mire ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Nemam kade da ja stavam porakata Zoran, a ne sakam samo da ja izbrisam.
Inaku Dimi e na tapani tamu...mava po tudja koza kako lud ![]() |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Jas duri sega go vidov spotot na dimi.
Ova e neshto SUPER! Bravo Dimi, ne znam dali e toa nekoja grupa vo koja svorish ili ne, ama onaka kako sto jas go dozhiveav spotot so muzikata i potpolno nerazbirlivoto peenje e neshto sto mislam deka ne se sluchilo odamna na muzichkata scena, ne samo vo Makedonija, tuku i mnogu poshiroko. Se nadevam deka momchinjava se na patot da napravat nova muzichka presvrtnica! P.S. Se izvinuvam sto sum begam od topikot, no ne zaev kade da go napisham ovoj komentar. Moderatorite mozhat da ja brishat ova ako smetaat deka toa treba da se napravi. Изменето од Zoran K - 28.Февруари.2008 во 21:19 |
|
![]() |
|
aboskovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 336 |
pomalku zboruvajte/pisavajte , povekje rabotete .
@Dimi - odlicno video! (Imame nov spot) Muzikata ne e bas po moj merak, ama toa ne znaci deka ne e dobra, naprotiv - go ima t.n. 'nesto'. Prijatno sum iznenaden! |
|
![]() |
|
sasebt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
osven 1 (ili eventualno 2ca) od seniorite, jas licno ne sum dobival konstruktivni komentari koi bi mi pomognale da stanam (po)dobar. taka da, pokusavam sam. jas mislam, ako vie seniorite malku pocnete so poducuvanje, ke se kreni kvalitetot. e sea, kako na koj mu odgovara
![]() |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Ah, bre Tegla, taka bilo odsekogash. Taman ke se krene glas deka treba da se aktivirame poveke kontstruktivno i kreativno i ke se najdat kochnichari koi toa go pravat ili poradi karakternata osobina ili od navika. Ubeden sum deka vsushnost ne se svesni za toa sto navistina pravat, no rabotata e sto takviot odnos od dobar del lugje, svesen ili nesvesen, gi tera rabotite onamu kade sto tie se chuvstvuvaat najkomfortno. I toj konformizam koj se gradi megjusebno, go gushi sajtov i ne mu dava zdravo da se razbranuva.
Spored onoa sto se dogovorivme, da pochneme so posushtinski komentari i povodi za konstruktivni diskusii, kade ke imame shansa da nauchime poveke za fotografskata umetnost i za sebe kako nejzini tvorci, ja otvoriv temata za astrofotografijata po povod edna fotografija koja beshe neodamna objavena i se naogja megju top fotografiite. Pojdi na otvorenata tema i vidi kako taa se odviva. I sega ke zborime za menuvanje na sajtov, za podobruvanje na nashiot angazhman, zbogatuvanje na diskusii, soveti, razmena na iskustva, polemiziranja, kvalitet ... Ubeden sum deka rabotite ke si se odvivaat i natamu onaka kako sto ke saka pogolemiot del na chlenovite. Nekolku lastovichki nema da napravat prolet, iako mnogu go posakuvam toa. Изменето од Zoran K - 22.Февруари.2008 во 20:47 |
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Posle nekolku dena se resiv da go posetam foto.idividi i sho da vidam. Na tematska na prvo mesto
http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=40027 So celi 100 boda. I kradena http://photoblog.petrenko.cc/photos/arts/moscow_life_800.jpg I vie ovde zborite kako da se popravi sajtot. Aj da ne si gubime vreme za gluposti. Ne sum procital nieden saglam post vo vrska so fotografija, estetika, filozofija, tehnika, tehnologija. Site ste aktivni za kako da se podobri foto.idividi. , a na forumov letargija i apatija. ALO BUDENJEEEEEEEE |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |