IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 374375376377378 1869>
Автор
Порака
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 14:39
Originally posted by mamma mamma напиша:

BTW...neshto...u poverenje da te prasham???kako uspea...ono,
da te nema tuka????...A?

дојди малку поблиску да ти шепнам...уште малце...е така...
ми здосади веке плазење т.е. од многу седење ми пројде меракот плазењеплазењеплазење
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 14:42
трепкањетрепкањетрепкање...PROBAV I JAS..DA MI ZDOSADI...NE IDEтага
NE KAZUVAJ NIKOMU...не%20кажувај%20никому

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 14:47
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

моира...малце сум болен од некое вирусче ама полека но сигурно оздравувам...ти како си ми деновиве,одамна не сум те прочитал?големо%20гушкањемамма...ако не примети веке некое време ме нема тука и ке ме нема...дозволено ми е да свратам одвреме-навреме нели?големо%20гушкање

Pazi se i da ozdravis pobrzo......inaku super sum, Izzie.....a toa deka ne si me procital e tvoj propust, ili me preskoknuvas .....na ignore bevme, neli
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 14:49
фала моира големо%20гушкање

иначе ти ме стави мене на игнор,не јас тебе плазењеплазењеплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 14:49
Drlja kaj se izgubi........i da te izvestam deka vo nedela e dodeluvanjeto na Oskartite vo Bollywood

Изменето од moira - 28.Февруари.2008 во 15:11
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 14:56
аааа moira ти мене ми кажувашизненадување па јас имам вип покана за зелениот тепих уште од прошлиот месецнамигнувањесмеење
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 15:06
здраво на сите......големо%20гушкање
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 15:07
hi лилија големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 15:12
Heloo lili
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 15:16
Liliјаизненадување...па кај си ти...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 15:21
еве ме....леле колку сте ми недостигале.........големо%20гушкање

а бе јас идам за Оскарите на Боливуд...слушам овој викенд се, па да не испуштам нешто...намигнување

има ли покана за мене?...не мора ВИП....трепкање
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 15:31
Овде вака паѓаат ѕвездиголема%20насмевка добро е да се множатголемо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 15:32
ова е зелениот тепих??изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 16:39
ма неее лилиголема%20насмевка, тоа погоре е местото од каде доаѓаат ѕвездите а зелениот тепих е ... намигнување

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 374375376377378 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.