![]() |
|
Лажење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 24> |
Автор | ||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
најлошо е кога самиот си веруваш
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Hitler so samoizmama ke go osvoese svetot za malku...
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
ама се сопна од каменче, ја удри главата од тансформатор и исчезна од срам...
|
||
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
JAS IMAM EDNO VAKVO PRAVILO:
AKO NESTO NE SAKAS DA KAZES - IMAS PRAVO DA PREMOLCIS.
AMA NIKAKO NEMOJ DA LAZES.
I PAZI! SAMO HRABRITE MOZAT DA JA NOSAT VISTINATA
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...НИКОГАШ НЕ ГО СТАВАЈ СОГОВОРНИКОТ ВО ИСКУШЕНИЕ ДА МОРА ДА ТЕ...ЛАЖЕ!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Lagata mi ovozmozila da dojdam do seks, a baska za da smislis ubedliva laga treba da imas so sto da mislis
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
не знам зожто, ама секој пат кога го отварам овој подфорум, оваа тема ја читам како ЛИЖЕЊЕ, а не ЛАЖЕЊЕ и заборавам што сакав да кажам
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ЛАЖАМ САМО КОГА СУМ ПРИНУДЕН, А ЧЕСТОПАТИ ПРЕД МЕНЕ ЌЕ СЕ ИСПЕРЧИ НЕКОЈА БУДАЛА СО ВПЕРЕН ПИШТОЛ КОН МЕНЕ.
|
||
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
ami sega...na koj kade mu e umot...
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
|
НА ЛАГАТА ИМ СЕ КРАТКИ НОЗЕТЕ - НА ЛИЖАЧИТЕ...
|
||
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Sekogas lizam
|
||
![]() |
||
|
УШТЕ МАЛКУ ЌЕ СЕ ПОЈАВАТ СЛАДОЛЕДИТЕ, ПА НЕКОЈ ЌЕ СИ ИМА ЗАНИМАНЦИЈА...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
|
Nesakam lagi isto kako sto nesakam
bolni vistini tresnati vo lice. Sekogas za se ima vistinsko resenie. Изменето од inessX - 26.Февруари.2008 во 16:22 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |