![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 239240241242243 717> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Марко од мене кујна за опуштање...од Кали бања...
сега што е на ред...
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ENE JA....BLASHKA!!!!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
KAKVA REZONANCA SE PRAVI VO DJAKUZI ... TOPLICHKO ... COCTAIL ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Аааа, може Блашка во џакузиво...потопло изгледа од ладнине плочки онаку, плус отворен фрижидер...бррр
![]() |
|
![]() |
|
леле мамма како ме погоди...па и овој црномањестиов до мене...како само си одговараме
пар за во холивуд...за на филм...
![]() ![]() ![]() ![]() п.с.ова...што ли гледаме...
![]() |
|
![]() |
|
Hero ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
dobra nok na site ovde....
![]() ![]() ![]() ovie 2 dena ke bidam na pat..., ama vie ste tuka I LOVE YOU p.s.rabotete, na site polinja..., koj kade moze ![]() ![]() ![]() Изменето од Hero - 21.Февруари.2008 во 21:59 |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Blashka
Me gledate ...mene-na brodon...eeeee..tamu daleku ![]() Изменето од mamma - 21.Февруари.2008 во 22:00 |
|
![]() |
|
Херо и на тебе добра ноќ...
а и ти вети нешто вечерва...битно хитно...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() Aha, e mnogu ubavo i jas sega da rabotam na prevodi, a imam ushte najmalku 20 strani. srce junacko ne izdrza da ne ve vidi, koga toa shok. aj morkovot shto potemne, omekna...Mislevte li vie na mene so ovie vashi sliki. Lugeeeee, jas sum zaglavena na kompjuter, koj znae do koga, a vie ligi mi pravite. Marko, turi malce kocnici...blashke, mamma, hero daj be ne vakvi provokaciii od koi ligi tecat...pliiiiiizzzzzzzzzz, vrzana sum so rok. |
|
![]() |
|
mamamd....nemoj samo ...vaka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
E MAMMA ...SITE SME BAS TAKA...TI NE?!?! |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Neeeeee BENSTON lights, vo pepelara...tastaturata mi e odozdola...leka, abe aj legnuvajte...mammma, angelince...vrti suci...so edno oko ve zirkam... nok...
Изменето од mamamd - 21.Февруари.2008 во 22:43 |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBRO UTROOOOOOOOOOOOOOO NA CEL SVET !!! DENES E PETAK - DAN ZA KOZNI METAK !!! VI POSAKUVAM PREKRASEN DEEEEEEEEEEEN !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 239240241242243 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |