IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 45>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 13:30
 sto e , se plasis deka nema da ti ostane nisto ?  ti i demokratija, kako magare i vojna muzika  ...  ti za izlez vo evropa ne bi go prodal samo imeto i identitetot , ti bi se prodal samiot ... samo sto ne kupuvaat povece takvi kako tebe ... VON UPOTREBA SE  , samo so nekoi mali isklucoci ... vo javni wc-a kako rezerva namesto toalet hartija
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 13:40
nema kvorum .... ojdov .... a vie bidete umni големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање

RM nema alternativa pa koj gi ebe i NATO i EU големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање i dosega pa i od sega mozeme bez niv .... na krajot na kraistata , nie sme vo evropa , ne vo afrika големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање
Кон врв
tofu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 328
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tofu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 14:15
Чекам културен одговор од Моира, бидејќи како модератор тоа и е задолжение. А што имаат да кажат другите човекомарзци на форумов воопшто не ми е важно.

Изменето од tofu - 21.Февруари.2008 во 14:18
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 14:25
vo red ... ce bideme seriozni ... nie lajacite , kako sto ne narekuvas  medju koi i JAS голема%20насмевка ... kako prvo , seriozno prasanje , dali skoro si bil na lekarski i dali treniras ili si navistina zaostanat vo razvojot ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 14:26
patem kazano , ovoj avater e sexy , NE? ne te nervira kako onoj prvion ? голема%20насмевка
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 14:29
Originally posted by tofu tofu напиша:

Госпоѓице Моира, ти на моето прашање не одговори. Ако не знаеш што означува демократска, тогаш што да дискутирам со тебе повеќе? И пак не ми кажа како ние тоа ќе го изгубиме идентитетот. Па кажи ми ти кои се тоа генерации што живееле во Република Македонија? Република Македонија станавме во 1991 година! Така да за кои минати генерации ти мене ми зборуваш? Ајде те молам или изнеси аргументи или не јади слама!

Карактеристично за неук, и неинформиран поединец, кој во недостаток на адекватен одговор и аргументи те прака да јадеш СЛАМА!

Изменето од moira - 21.Февруари.2008 во 14:58
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 14:32
а може ли некој да ми каже што станало на протестот ?? трепкање само тоа барам,... по можност да не влегувам во битка голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tofu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 14:35
ОК Моира, фала ти. Не знаеш ни модератор да бидеш, а камо ли да одговориш на прашање.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 14:39
Originally posted by moira moira напиша:

Госпоѓице Моира, ти на моето прашање не одговори. Ако не знаеш што означува демократска, тогаш што да дискутирам со тебе повеќе? И пак не ми кажа како ние тоа ќе го изгубиме идентитетот. Па кажи ми ти кои се тоа генерации што живееле во Република Македонија? Република Македонија станавме во 1991 година! Така да за кои минати генерации ти мене ми зборуваш? Ајде те молам или изнеси аргументи или не јади слама!
Карактеристично за неук, и неинформиран поединец, кој во недостаток на адекватен одговор и аргументи те прака да јадеш СЛАМА!

edno e sigurno i za zal vistinito ... pogolem del od ovdesnive devojki imaat pogolemo i srce i hrabrost za razlika od nekoi " demokratski sili i elemnti " vo sostav na nasiot narod i forum koi deluvaat kako kancerogeni kletki odvnatre ...... i ne samo sto go gusat ovoj narod tuku i go trujat ... fuj . .fuj ... fuj .... zameni za toalet hartija .... BRAVO MOIRA ... SEKOJA CEST I NA TEBE I NA SITE OSTANATI аплауз koi imaat gordost i hrabrost da ne se odreknat od najsvetoto nesto ... imeto i gordosta makedonska големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање 

Изменето од moira - 21.Февруари.2008 во 14:58
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 14:53

ОК Моира, фала ти. Не знаеш ни модератор да бидеш, а камо ли да одговориш на прашање.

Ти благодарам за комплиментот!

Инаку, јас како добро воспитана, држам до тоа дека со полна уста не се зборува........ јадам слама!
Но, ти како каваљер, мислам дека тебаше пред да ме почестиш со сламата, да ми одговориш на прашањата во мојот пост......но претпоставувам ти го претпочиташ она.....дамите имаат предност, па не ме удостои со одговор, туку ме прати да јадам......секако СЛАМА!

Изменето од moira - 21.Февруари.2008 во 18:20
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tofu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 15:20
Се е одговорено, па модератор си, би требало да читаш на сите теми што се пишува. Нема да се повторувам за секого.
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 15:54

А на што сте горди вие во моментов? На земјава? На народов? На политиката? На економијата? Ау да бе, на името сте горди! Не е ништо друго важно, само Република Македонија е најважно да се викаме, никако Демократска Република Македонија, затоа што многу голема разлика има. Никој не знае што е разликата, ама важно е голема! Ако се викаме Демократска Република Македонија ќе го изгубиме идентитетот, нема да знаеме дали сме демократи, републиканци или Македонци, а сега сите сме само републиканци и Македоцни. А бре одговорете ми нормално како што ве прашувам нормално, како ќе го изгубите идентитетот ако се викаме Демократска Република Македонија?

Za da se izgubi Identitet, Suverenitet i Dignitet na eden NAROD dovolno e da dozvolis DRUG NAROD i DRZAVA(Grcija), da ti go IZBERE TVOETO IME, kako TI samiot ke se NAREKUVAS?

Sto e Republika Makedonija, da ne e GRCKA KOLONIJA, stom moze GRcija da i izbira ime?????????Odgovori mi te molam...

Kazi mi Tofu, dali jas kako Neonic imam pravo da ti nametnam ti svojot nick da go promenis od Tofu vo "demokratski Tofu", bidejki taka mi "prdnalo" na pametov,i bidejki taka mi se saka, ili sum posilen od tebe?????
  Bi go promenil li????

...............

A ako ti vetam eka ke ti dadam 100 denari bi go promenil????
.....................
 A za 1000 denari????????

.................

Kazi mi kolku cinis da te kupam?збунетост

Изменето од Neonic - 21.Февруари.2008 во 15:57
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tofu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 16:09
Не реков јас да го смениме името на земјава, тоа го рекоа нашите паметни политичари кога седнаа на преговори за името. Сега нема мрдање. Ако вие сега се свестивте тоа е ваш проблем, но проблемот со името требаше да се реши во 1991, ама вие паметните тогаш не направивте ништо. Е па сега нека ви е на здравје ново име.
Каде бевте пред 15 години??? Сега младите генерации мора да живеат со вашите погрешни одлуки! Фала ви

Изменето од tofu - 21.Февруари.2008 во 16:10
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
Кон врв
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 16:31
Сељачана значи...
Каква ЕУ, НАТО, какви бакрачи.
Можда во Субсахарска Лига или така нешто.

Па уште и, „...не знам, ја на плоштад бев цело време...“ вели организаторот. Правиш ли журка дома, ти одговараш ако некој се „олесни“ во лифт. Непишано правило.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.