![]() |
|
ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 45> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
nema kvorum .... ojdov .... a vie bidete umni
![]() ![]() ![]() RM nema alternativa pa koj gi ebe i NATO i EU
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
tofu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
|
Чекам културен одговор од Моира, бидејќи како модератор тоа и е задолжение. А што имаат да кажат другите човекомарзци на форумов воопшто не ми е важно.
Изменето од tofu - 21.Февруари.2008 во 14:18 |
||
![]() |
||
|
vo red ... ce bideme seriozni ... nie lajacite , kako sto ne narekuvas medju koi i JAS
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
patem kazano , ovoj avater e sexy , NE? ne te nervira kako onoj prvion ?
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Карактеристично за неук, и неинформиран поединец, кој во недостаток на адекватен одговор и аргументи те прака да јадеш СЛАМА! Изменето од moira - 21.Февруари.2008 во 14:58 |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
а може ли некој да ми каже што станало на протестот ??
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
tofu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
|
ОК Моира, фала ти. Не знаеш ни модератор да бидеш, а камо ли да одговориш на прашање.
|
||
![]() |
||
|
edno e sigurno i za zal vistinito ... pogolem del od ovdesnive devojki imaat pogolemo i srce i hrabrost za razlika od nekoi " demokratski sili i elemnti " vo sostav na nasiot narod i forum koi deluvaat kako kancerogeni kletki odvnatre ...... i ne samo sto go gusat ovoj narod tuku i go trujat ... fuj . .fuj ... fuj .... zameni za toalet hartija .... BRAVO MOIRA ... SEKOJA CEST I NA TEBE I NA SITE OSTANATI ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од moira - 21.Февруари.2008 во 14:58 |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Ти благодарам за комплиментот! Инаку, јас како добро воспитана, држам до тоа дека со полна уста не се зборува........ јадам слама! Но, ти како каваљер, мислам дека тебаше пред да ме почестиш со сламата, да ми одговориш на прашањата во мојот пост......но претпоставувам ти го претпочиташ она.....дамите имаат предност, па не ме удостои со одговор, туку ме прати да јадам......секако СЛАМА! Изменето од moira - 21.Февруари.2008 во 18:20 |
||
![]() |
||
|
Се е одговорено, па модератор си, би требало да читаш на сите теми што се пишува. Нема да се повторувам за секого.
|
||
![]() |
||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|
Za da se izgubi Identitet, Suverenitet i Dignitet na eden NAROD dovolno e da dozvolis DRUG NAROD i DRZAVA(Grcija), da ti go IZBERE TVOETO IME, kako TI samiot ke se NAREKUVAS? Sto e Republika Makedonija, da ne e GRCKA KOLONIJA, stom moze GRcija da i izbira ime?????????Odgovori mi te molam... Kazi mi Tofu, dali jas kako Neonic imam pravo da ti nametnam ti svojot nick da go promenis od Tofu vo "demokratski Tofu", bidejki taka mi "prdnalo" na pametov,i bidejki taka mi se saka, ili sum posilen od tebe????? Bi go promenil li???? ............... A ako ti vetam eka ke ti dadam 100 denari bi go promenil???? ..................... A za 1000 denari???????? ................. Kazi mi kolku cinis da te kupam? ![]() Изменето од Neonic - 21.Февруари.2008 во 15:57 |
||
![]() |
||
|
Не реков јас да го смениме името на земјава, тоа го рекоа нашите паметни политичари кога седнаа на преговори за името. Сега нема мрдање. Ако вие сега се свестивте тоа е ваш проблем, но проблемот со името требаше да се реши во 1991, ама вие паметните тогаш не направивте ништо. Е па сега нека ви е на здравје ново име.
Каде бевте пред 15 години??? Сега младите генерации мора да живеат со вашите погрешни одлуки! Фала ви Изменето од tofu - 21.Февруари.2008 во 16:10 |
||
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
||
![]() |
||
fichot ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
|
Сељачана значи...
Каква ЕУ, НАТО, какви бакрачи. Можда во Субсахарска Лига или така нешто. Па уште и, „...не знам, ја на плоштад бев цело време...“ вели организаторот. Правиш ли журка дома, ти одговараш ако некој се „олесни“ во лифт. Непишано правило. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |