IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 45>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 12:14
se nadevam deka zivee dovolno visoko i deka ce vnimava da ne pominuva nekoj ili , ce se seti pa ce zeme najlonsko jaze
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 12:19
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

Originally posted by tofu tofu напиша:

Големи Македонци што сакаат Голема Македонија. Нема да коментирам, вие си знаете што ви гори во душичето бедно.

o Finec,oupppppps Pacifista,so ti tukaизненадување
ili nemas m... glasno da zboris ,pa se kries pozadi komjuterголема%20насмевка

ccccc marija ... on e EVROPEJSKI nastroen ... U evropa saka on .. od nas bednite dusi mu e preku glava .. a boracorba za takvi ima eden stih " prodane duse mogu da mi puse "
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
tofu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 328
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tofu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 12:33
Бора Чорба гледам убаво им го попуши на сите Косовари. Нека си пее тој и понатаму. И вие пејте си, свиркајте си. Далеку ќе стигнете! Дури до Финска моја! А таму баш сакам онака фино да ве шинам, особено тебе Маре Маре за 1000 паре што сакаш да живееш среќна. Па среќна си ти во Белгија нели? Ти се најде тука памет да солиш!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 12:35
a ti finec si ? kutriot ti ... cccccccccccccccc .... a znaes i da sinuvas ? na zeleznica li rabotis?
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 12:37
Да не ти е братучед случајно ОЛИ РЕН(КЛЕН)???
Што би рекле на Еднооки

Клен како КЛЕН ПИЈАН..

М.М.Е.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 12:37
a jas na primer ne sum vo finska .... vo REPUBLIKA MAKEDONIJA sum i licno mi preci da nekoj ne narekuva nekoja si i nekakva makedonija .... a tebe mozat kako sakaat ... i odzadi , i ledjno i od zad grb , toa si e tvoj problem голема%20насмевка .... " prodane duse mogu da mi puse "
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 12:53

Бора Чорба гледам убаво им го попуши на сите Косовари. Нека си пее тој и понатаму. И вие пејте си, свиркајте си. Далеку ќе стигнете! Дури до Финска моја! А таму баш сакам онака фино да ве шинам, особено тебе Маре Маре за 1000 паре што сакаш да живееш среќна. Па среќна си ти во Белгија нели? Ти се најде тука памет да солиш!

vidi,vidi ,junakголема%20насмевкаem Finec,em skretniçarгазење%20од%20смеење
a za mene ne se sekiraj плазење
jas sum ças ovde,ças tamu,i koga nema da se nadevas ,,evo mene pored tebeнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 12:54
da mu srce ne vene  ... amozebi ne e skretnicar ... mozebi kreva rampi ?
Кон врв
tofu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 328
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tofu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:08
Ех, една шетаџика со дипломатски пасош сигурно, тате нешто голема ѕверка ти е нели? И еден голем македонец со српско име. Убаво друштво сте се собрале. Одам јас во Финска, од вакви дебили држава не бидува.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:11
e pa toj makedonec so srpsko ime e bidi siguren pozagrizen za imeto na svojata drzava otkolku sto si ti PRODADENA DUSA голема%20насмевка a prodane duse mogu da mi puse  ne vo finska , odi na severen pol , tamu nema kogo da mrazis pa ce bides srecen
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:11
Ајде Ганчо не туку дрнкај тука....
Оди во Финска, а и веќе не го посетувај форумов, а и нашата држава..!

Изменето од Vladimir88 - 20.Февруари.2008 во 13:12
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:12
zosto pa ganco ? mozebi e covekot eben grk koj zboruva makedonski ? голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:13

Ех, една шетаџика со дипломатски пасош сигурно, тате нешто голема ѕверка ти е нели? И еден голем македонец со српско име. Убаво друштво сте се собрале. Одам јас во Финска, од вакви дебили држава не бидува.
kako pogodi ,od prva ,kako so prst vo g...газење%20од%20смеење
a tatko mi ne da e golem ,ogromen e ,celi 120kgгазење%20од%20смеење
ne ,Finec ,mene patot mi go plakaat takvite kako tebeнамигнување
eve ,ako ne mi veruvas ,prasaj gi "tvoive" ovde vo Namurгазење%20од%20смеење
a ne ni gi mesaj ulogite so Miroslav ,te molam ,ako ne za stvarno ke ti se nalutamлутинанамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:15
ma ne ... mene voopsto ne me nervira sto ni gi mesa ulogite ... mene ne mi e sram da kazam deka po majcina strana sum srbin ... voopsto ... no mi preci sto nekoja prodadena dusa za , kako sto misli toj , otvorena i slobodna evropa i bezgrizno patuvanje niz nea e podgotven da si ja prodade dusata a ne samo imeto ... toa me nervira ... prodane duse mogu da mi PUSE голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,215 секунди.