![]() |
|
ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 45> |
Автор | |||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
se nadevam deka zivee dovolno visoko i deka ce vnimava da ne pominuva nekoj ili , ce se seti pa ce zeme najlonsko jaze
![]() |
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
tofu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
||
Бора Чорба гледам убаво им го попуши на сите Косовари. Нека си пее тој и понатаму. И вие пејте си, свиркајте си. Далеку ќе стигнете! Дури до Финска моја! А таму баш сакам онака фино да ве шинам, особено тебе Маре Маре за 1000 паре што сакаш да живееш среќна. Па среќна си ти во Белгија нели? Ти се најде тука памет да солиш!
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
a ti finec si ? kutriot ti ... cccccccccccccccc .... a znaes i da sinuvas ? na zeleznica li rabotis?
|
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Да не ти е братучед случајно ОЛИ РЕН(КЛЕН)???
Што би рекле на Еднооки Клен како КЛЕН ПИЈАН.. М.М.Е. |
|||
![]() |
|||
||
a jas na primer ne sum vo finska .... vo REPUBLIKA MAKEDONIJA sum i licno mi preci da nekoj ne narekuva nekoja si i nekakva makedonija .... a tebe mozat kako sakaat ... i odzadi , i ledjno i od zad grb , toa si e tvoj problem
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
vidi,vidi ,junak
![]() ![]() a za mene ne se sekiraj
![]() jas sum ças ovde,ças tamu,i koga nema da se nadevas ,,evo mene pored tebe
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
da mu srce ne vene
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
tofu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
||
Ех, една шетаџика со дипломатски пасош сигурно, тате нешто голема ѕверка ти е нели? И еден голем македонец со српско име. Убаво друштво сте се собрале. Одам јас во Финска, од вакви дебили држава не бидува.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Ајде Ганчо не туку дрнкај тука....
Оди во Финска, а и веќе не го посетувај форумов, а и нашата држава..! Изменето од Vladimir88 - 20.Февруари.2008 во 13:12 |
|||
![]() |
|||
||
zosto pa ganco ? mozebi e covekot eben grk koj zboruva makedonski ?
![]() |
|||
![]() |
|||
||
kako pogodi ,od prva ,kako so prst vo g...
![]() a tatko mi ne da e golem ,ogromen e ,celi 120kg
![]() ne ,Finec ,mene patot mi go plakaat takvite kako tebe
![]() eve ,ako ne mi veruvas ,prasaj gi "tvoive" ovde vo Namur
![]() a ne ni gi mesaj ulogite so Miroslav ,te molam ,ako ne za stvarno ke ti se nalutam
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ma ne ... mene voopsto ne me nervira sto ni gi mesa ulogite ... mene ne mi e sram da kazam deka po majcina strana sum srbin ... voopsto ... no mi preci sto nekoja prodadena dusa za , kako sto misli toj , otvorena i slobodna evropa i bezgrizno patuvanje niz nea e podgotven da si ja prodade dusata a ne samo imeto ... toa me nervira ... prodane duse mogu da mi PUSE
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |