![]() |
|
ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 45> |
Автор | ||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Па така де сега јас си го исполнив својот дел, ги почитував правилата и се однесував цивилизирано.... Ако некој дивеел од страна тоа не е мој проблем... Јас ги почитував правилата и не знам сега што одма се нафрли на мене моира....? П.С. Молим те не ме викај Владимир(е)... You sound like my mother Само Владимир ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
na pogresno mesto protestiral narodot ...
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Не бе ти..
И зборам на Моира да не ме вика така ![]() |
||
![]() |
||
|
Инаку Блу со кој беше на протест??
Се најде со некој од форум?? |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Онака те прашав.........ме интересираше..... П.С.Заборавив дека сега ми кажа на мсн ![]() |
||
![]() |
||
|
хахаха
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
zajkoo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
|
Уште од самата најава бев против протестот само не постирав за да не направам тензична атмосфера тука... се знае секогаш на вакви собири има и инсајдери од другата страна кои се уфрлени за да шират дезинформации и да создаваат проблеми и после тоа другата страна ќе го користи против нас. Во случајот организатори беа група млади кои немаат никакво искуство за вакви собири и разбирливо е дека е лесно некој од страна да ја преземе контролата врз толпата.
|
||
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
ако е ова инцидент, што беше тоа што го направија србите со американската амбасада? треба малку и жестина,
не како јагниња што одат на кланица.на еден фудбалски натпревар има повеќе инциденти, дивеење и вандализам. мислам дека децата беа во рамките на пристојноста кога се во прашање собири од ваков вид. не потикнувам насилство, но од ова да се прави голем билатерален инцидент е глупост. грците какви се перверзии не ни прават на нивната граница а ние си молчиме. ова е пријателски гест во однос на тоа тие што ни го прават |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Na ploshtad ne beshe losho, samo shto se podelija, edni navamu, pa posle odnema ushte edna grupa, nastana nekoja guzva pred ili vo GTC, e togash milicajcite se nalutija, mislam deka ke ne zgazea. Na odenje doma, po pat slushnavme deka se tepale so nekoi Albanci, shto bilo ke kazat na vesti samo da zavrshi utakmicava.Inace, mani zezanje, ona so golemoto zname beshe ubavo za gledanje.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |