![]() |
|
Косово независно од 17 февруари |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 48> |
Автор | |||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
sicilijansko otovranje ![]() |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
![]() OK |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
i go zatvorija kasparov
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
eve JA prizna i TUNGUZIJA pa potoa sleduva NEDOJDIJA
![]() ![]() veke ne mozam da brisam po teve.......te molam skrati so emociite ![]() Изменето од moira - 19.Февруари.2008 во 20:11 |
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
џаки ај бе надвор од политика тебе не те знам како таков дај не ме зезај ...не е за тебе ова затуцуење
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
||
od tvojata grupa,samo Rusiaj nema da go priznae Kosovo a Rusija vo G-8 e 13 prase, zatoa sto toa bese G-7, pa potoa G-7 i Rusija, i na krajot G-8 |
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
||
Mene, na suvozacko sediste do samiot Papa.Evropa e HRISTIJANSKA ZEMJA SO HRISTIJANSKI VREDNOSTI!Take or leave it!!!!! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
eve JA prizna i bukaramanga
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
![]()
![]() ![]() ![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
so ubo si se krstel,NIKOJ,ljubite majka
![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
||
ami sto ako bush kazi da se priznai ? a ?
|
|||
![]() |
|||
||
jas sum protiv Makedonija da go priznae Kosovo, i tocka.
Ako premierot go priznae Kosovo,ke mu ja ... zenickata |
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |