![]() |
|
ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 45> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i mladinki i albanian girl
![]() |
|
![]() |
|
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Poddrshka do protestot.....bravo mladinci!!!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
epten probirliv si bil
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ja care sega ? a , tofu ?
|
|
![]() |
|
tofu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Колкави простаци сте се гледа и од начинот на кој и се обраќате на AlbanianGirl. Ми се гади од вас ГОЛЕМИ МАКЕДОНЦИ!
|
|
![]() |
|
tofu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Да, да, Македонија стана БЈРМ заради 2000 Грци од Солун. Секако! Само затоа. ДОЦНА ВИ Е ПРОТЕСТОТ! Џабе ви е! Ама ајде, забавувајте се на плоштад, па може и сендвич ќе ви дадат, и музика ќе ви пуштат, па журка ќе направите. А може мислите дека на Нимиц денес ќе му заигра петлето кога ќе ве види така собрани и ќе замине за Грција да им рече: А бе ова Македонците ме убедија, нема веќе преговори, вие Грци изгубивте.
Колку сте плитки! Изменето од tofu - 19.Февруари.2008 во 14:20 |
|
![]() |
|
samo , te molam , koga ce doadjas vnimavaj koe zname ce go zemes so sebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sekako ... i tebe treba da te navredi menuvanjeto na imeto na nasata drzava ... ili ne ?
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Не, екстремни елементи не примаме. За таквите како тебе си дадовме БЕСА. Може би можло во иднина, но треба да се докажеш. ![]() ![]() ![]() Изменето од orlov - 19.Февруари.2008 во 14:09 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
izvinete,,mozhe da prisustvuvam i jas????
![]() |
|
![]() |
|
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Kazi mi koj gi slusna onie 2 milioni Grci vo Solun koi protestiraa Makedonija da NE bide primena vo ON pod imeto Republika Makedonija? Izgleda nekoj gi poslusal pa eve i den denes si Fajrom ![]() Od vakvi sitni pateticni dusi preku glava mi e. Vo anglija i Francija i mlekoto da poskapi izleguvaat na ulica masovno, a kaj nas nekoj i odpozadi da ne "onadi" ke si molcime...a zosto? Bidejki nemalo koj da go cue naseto "stenkanje" Aj zadrzi si gi tie komentari za sebe... Polna poddrska za denesniot protest!!!!!!!!!! ![]() Изменето од Neonic - 19.Февруари.2008 во 13:58 |
|
![]() |
|
Каков ќелав народ сте вие! Ај кажете ми што фајде од вашиот протест. Плус на плоштад, кој ќе ве чуе?! На Камен Мост, или на Фуфо да не му искажувате протест? Ах да, сите камери од цел свет вас ќе ве снимаат, на плоштад. Многу битен настан! За што ќе протестирате? НЕ МИ ГО МЕНУВАЈ ИМЕТО! Кој ќе ве слушне? Кучињата скитници на плоштад!
|
|
![]() |
|
i oficijalno igrite se blizat kon otvoranje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |