![]() |
|
Косово независно од 17 февруари |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 48> |
Автор | ||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Postavuvanjata na znaminjata 1997 bese protivustavno i protiv zakonski, a osobeno e mnogu vazno da se naglasi deka Vaseto nacionalno zname e IDENTICNO ,so znameto na Republika Albanija. Ne moze zname na tugja drzava da se vee na teritorija na druga nezavisna SUVERENA DRZAVA, OSOBENO NE OFICIJALNO NA DRZAVNI I LOKALNI INSTITUCII. Ne bi imal nikakov problem so Vaseto zname, t.e znameto na Makedonskite Albanci da se vee tamu kade sto ste mnozinstvo, ama TOA MORA DA SE RAZLIKUVA OD ZNAMETO NA USTE EDNA SUVERENA DRZAVA NARECENA ALBANIJA. Napravete nekoja modifikacija na znameto, pa stavajte go na sekoja bandera ako sakate. |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
miroslav_g8, Оставија. Длабоко во неа навлегол национал- шовинизмот. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
|
господине,,,вас немам намера да ве коментирам,,,пошто гледам дека сте отруен од омраза,,,а знаеме дека кога човек размислува само на одмазда,,и такви нешта,,,не гледа јасно...и се му е простено.. ![]() |
||
![]() |
||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
|
..кратко и јасно,,,и најискрено,,,потполно би ги подржала доколку нормално ги исполнуваат условите за баранје такво нешто,,, |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
bez navredi .... pls
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Нешто се случува со тебе. Те мачат дневни и ноќни мори. Не бладај. Соочисе со фактот дека однапред ви е судено да губите. Но сега доста многу ќе изгубите. А вие по обичај за вас човекот не значи ништо и нема да прикажете жртви. Оди одмарај. Психата ти е затруена и изморена. Земи освежисе и трезвено мисли. Мисли, но мисли човечки. |
||
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ami sto stanuva so momicevo ? kade zamina ? cuvstvuvam deka vo nea lezi vistinski sogovornik , demokrata golem ... ne navreduvajte nikogo vi se molam .... sekoj treba i mora da si gi kaze nestata onaka kako sto gi gleda .. mozebi i ce naucime nesto ? ... sepak , covekot uci dodeka e ziv , neli ?
|
||
![]() |
||
|
,и сега ,,за жал историјата не подели на 3 различни страни,,и сега веке
се имаат создадено 3 Различни Реалности,,,и да се размислува за
обединуванје на овие три различни реалнсоти,,,е многу глупаво,,,,па
затоа се потрудиме да се интегрираме во нашите родни земји,,без притоа
да дозволуваме некакви дискриминации,,,и така,,,полека да ја
остваруваме нашата заедничка цел... да бидеме дел од Европа,,,и Нато,,
a dali se uste se cuvstvuvas dikriminirana ? tuka , vo svojata drzava ? a sto se odnesuva do znaminjata i takvi raboti , protivustavni i slicno , bi sakal da mi odgovoris , ama cesno ... dali bi gi poddrzala makedoncite koi ziveat vo albanija da napravat nesto slicno , protivustavno ? |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Грешка си. Дали знаеш кој им го испра мозокот на Албанците со Голема Албанија???? Изменето од Vladimir88 - 18.Февруари.2008 во 15:10 |
||
![]() |
||
|
...знаете што е причината на радоста за Косово,,,па ако имате научено нешто на Историја,,тогаш би требало да знаете дека Албанците биле единство,,,но ете ,,се случи тоа што се случи,,,и тие се поделија,,,но тоа не значи дека пошто живееме во различни држави не сме сите исти Албанци,,,и затоа сме среќни што заврши теророт што ја имаат доживеано Албанците од страна на Милошевиќ... ,,и сега ,,за жал историјата не подели на 3 различни страни,,и сега веке се имаат создадено 3 Различни Реалности,,,и да се размислува за обединуванје на овие три различни реалнсоти,,,е многу глупаво,,,,па затоа се потрудиме да се интегрираме во нашите родни земји,,без притоа да дозволуваме некакви дискриминации,,,и така,,,полека да ја остваруваме нашата заедничка цел... да бидеме дел од Европа,,,и Нато,, ..а што се однесува до Неоник,,,зарем мислиш дека постои човек ,,кој би ја ставил неговиот живот во коцканје,,,заради кејф,,,имајки ги сите добрини,,,он да се решава за смртта???? ![]() ...можеби вие не знаете како се одвивале работите во Македонија,,,но прашувајте се ,,,што се случи во Гостивар,,само затоа што поставија знаме!!!! но секако ,,тоа не е вина на народот,,,туку на оние кои ги држаат клучевите на политиката во раце,,, ![]() |
||
![]() |
||
|
Вистината е вашиот национал- шовинизам и големите апетити за мала- пардон ГОЛЕМА албанија, ништо повеќе, ништо помалку. |
||
|
||
![]() |
||
|
vakov odgovor ne e vo red ... tokmu takov i ocekuvase momiceto za da mozi da kazi deka za se sto pravat i ce napravat imaat potpolno pravo ... gresis ...
|
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
А кој е изворот на омразата што ја чувствувате спрема македонците???? Колку што знам ние не почнавме први да напаѓаме и да убиваме невини луѓе, туку вие го почнавте тоа... Работата ја направивте како да сме отварале ние тука логори..на сопствениот јазик ви беше дозволено да зборите.. А се ви беше дозволено и пред 2001 година..... Само ајд кога постојат луѓе како Амети тоа ти е.. Вас се ви беше во ред во Македонија, да не ви беше подобра Србија каде што Ранковиќ ве чистеше еден по еден или Шешељ или Аркан??? Затоа седете си мирни.. Вие уште не сте осетиле болка да видите што е...прашајте го македончето.... Протерување 1 милион од Грција во граѓанската војна, палење цивили македонски со напалм(од британски и американски авиони) турците на колец не набиваа а наши револуционери и на вас ви ги бранеа домовите(на цело невино население)... Не им даваат и ден денеска на македонците во Егејска Македонија да зборуваме на сопствен мајчин јазик.. За бугарите да не збориме.. За србите.. А за вас па да не збориме што правеше вашата дивизија Скендербег во втората светска војна и онаа Бали комбтар... баба ми е од Западна Македонија, ми има кажувано што правеле тие гадовите... Еве додуша сакаше одговор па јас да ти одговорам.....а можеби и сега ќе превземат казнени мерки против мене за ова што ти го кажав, можеби не но Who gives a sh*t ![]() ![]() Еве вака краток и јасен одговор...... Сега јасно ли ти е? П.С. Нека ти текне пред војната кога беше Косовскиот конфликт која држава ги прими косовските бегалци што седеа во картонски куќи на граница...... И после 2 години пак ни објавивте војна..... Требаше да ја затворат границата...и никого да не примат... Изменето од Vladimir88 - 18.Февруари.2008 во 14:57 |
||
![]() |
||
|
ne se raboti tuka za omraza .... ne .. se raboti za strav za svojata drzava ... procitaj te molam vo pogore napisanoto pa potoa sakm , dokolku mozes , sekako , da mi objasnis i razubedis deka stravot e neosnovan ... ti blagodaram |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |