![]() |
|
Косово независно од 17 февруари |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 48> |
Автор | ||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
uffff,,,a zoshto mi se cini deka nesto "nekoj" ne e raspolozhen,,,
![]() ![]() Изменето од AlbanianGirl - 18.Февруари.2008 во 00:08 |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|
A kako ke se integrirate vo Nato i Eu strukturite, koga polovina EU i polovina NATO ODBIVA da "ve" priznae kako drzava... "Prvo skokni, pa kazi OP " ![]() |
||
![]() |
||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
|
....pa sto znam jas zosto ti se cini,,,mozhebi zasto seuste ne si zapoznala albanian girl ,,, ![]() |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
pa zatoa sto e so goli ramena
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Zosto ova "nasata" Makedonija e vo navodnici?!!! |
||
![]() |
||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|
Uste prasuvas, pa toa i vrapcinjata(citaj orlinjata) na grankite go znaat ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Sakam izvorno da slusnam!
|
||
![]() |
||
|
....izvinete,,,mozhebi gresham,,no napishav taka,,bidejki,,,imam pretcuvstvo,,kako da ne sakate da ja spodelite so nikogo,,,a sto se odnesuva do mene,,,makedonija,,sekogash ke bide moja zemja,,,moe rodno mesto,,i da ja vidam na najdobar pat ,,,e moja zelba... ![]() |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Ако е навистина така, ОК.
Зошто мислиш дека несакаме да ја споделиме со никого? Можеби не сакаме да ја ПОДЕЛИМЕ но СПОДЕЛУВАЊЕТО е во ред, како што досега била споделувана од сите кои живееме тука. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
|
Па овие нашиве македонски политичари глава неможат да кренат од овие наши албански крлежи што се нешто им недостига па поради тоа неможат да менаџираат ко што треба Албанијан гејче едно. |
||
![]() |
||
|
A koj e toj najdobar pat? Znaes kolku Albanski Makedonci slavea na plostad koga Makedonija stana nezavisna???? edna golema NULA.... A znaes denes deka recisi cela severozapadna Makedonija bese na noze(zboruvajki povtorno za Albanskite Makedonci) ???? Koja bese Vasata pricina za slavenje, Vie koi imate svoja NEZAVISNA maticna drzava,koja ja sakate i smetate za SVOJA??Sto dobivaat Albanskite Makedonci so proglasuvanjeto na Kosovo za "nezavisna drzava"(ova nezavisna e vo navodnici bidejki nema da e nezavisna bidejki ke e pod kapata na EU i NATO, i ke pravi onaka kako tie ke i kazat,planot na UN administracijata predviduvase nadgleduvana ili Uslovna Nezavisnost)? Изменето од Neonic - 18.Февруари.2008 во 00:24 |
||
![]() |
||
|
Dobro e..........blago reteriranje........iako so pviot del od postot, voopsto ne se soglasuvam, sem sto go prifakam izvinuvanjeto! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |