![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 240> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
леле дрља вицовиве ти се....
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
2104 година - Олимписките игри се одржуваат во Македонија.
На отворањето на игрите, пред преполниот Градски Олимписки стадион во Скопје, Претседателот на Македонија му се обраќа на народот: - Ооооо. Целиот народ извикува: - Оооооо. Претседателот повторно, малку погласно: - Ооооо. Народот повторно: - Оооооо. Претседателот: - ООООООООООООО. А народот: - ООООООООООООО. Тогаш се јавува еден човек што стоел крај Претседателот и му вели: - Господине Претседателе, тоа на врвот од листот е олимпискиот знак, а подолу е говорот. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Оди човек по улица кога поминува кола и му ја прегазува едната нога. Човеков се витка од болка и му се дере на возачот:
- Ах...КРЕТЕНУ..., за ова ќе ми платиш пола милион $ оштета! - Што ти е тебе бре човек, па не сум јас милионер. -Па не сум ни јас стоногалка да ти ибам мамата!!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
3 комарци се натпреваруваат кој највеќе крв ќе испие, и по некое време сите доаѓаат.
Го гледаат првиот цели нозе во крв, и го прашуваат: -Од каде бе ти олку крв? -Го гледате оној човекон! е јас цел го испокасав. Го гледаат вториот и рацете и нозете во крв, и го прашуваат: -Од каде бе ти толку крв? Еее! го гледате селоно! епа јас цело го испокасав. И го гледаат третиот цел во крв, и го прашуваат: Од каде бе ти толку крв? -Ја гледате бандерана? -Да! -Епа јас не ја видов :D |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Возачот ја плаќа казната, добива белешка и со стиснати заби го прашува полицаецот:
- А што треба да правам со неа? - Сочувајтеа добро. - одговара полицаецот. - Кога ке соберете десет ке добиете велосипед! |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Разговараат Грк, Бугар и Македонец кој колку лубеници може да носи
истовремено. Гркот рекол дека може две, по една под секоја мишка.
Бугаринот на тоа вика: "Aс можам да носам три!"
"Е како три?", прашал гркот. "Така убаво...по една под секоја мишка, тоа се две и третата на к*рот". На тоа македончето трујумфално изјавува "Ма гола вода сте сите - јас можам ПЕТ лубњници истовремено да носам!" "Е, повикале гркот и бугаринот, тоа не е можно. Како ќе ги понесеш сите пет?" "Е па вака. Под секоја мишка по една лубеница, тоа се две, и бугаринот сосе неговите три лубеници ќе го ставам на к*р - тоа се вкупно пет лубеници!!!" |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
Sveto ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Што е разликата помеѓу весник и телевизор? Со весникот можеш да тепаш муви а со телевизорот не можеш.....
![]() |
|
![]() |
|
Sveto ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Што е слично помеѓу малда жена и стара кола? Па и во двете има многу работа...
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
sekoja vecer vo hotelskata sala edna dama ljubezno go pozdravuva ginekologot koj e gostin vo hotelot i edna vecer mu se obratila:
doktore vie ne me poznavate?jas sum vasa pacientka!
-prostete,nemozam da ve prepoznaam po nadvoresniot izgled!
![]() ![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
-sto posakuva tvijata sopruga za rodenden biseri ili avtomobil,sto ke i kupis?
-sekako biseri,nema lazni avtomobili
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
- Докторе со мажот ми се случува нешто страшно. Кога ќе го испие кафето ја јаде шолјата.
- А целата ја јаде? - Не, ја фрла дршката. - Тууу, највкусното! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Писмо од мама!
Драги мој сине, Ти пишувам бавно зашто знам дека бавно читаш. Веќе не живееме каде што живеевме кога ти го напушти нашиот дом. Татко ти прочитал негде дека на човек му се случуваат најмногу несреќи во радиус од 30км од неговиот дом, па затоа се преселивме. Нема да можам да ти ја испратам адресата затоа што последното семејство што живеело тука си го земало со нив бројот на куќата за да не си ја менуваат адресата. Ова место е навистина убаво, дури има и перална, но не сум сигурна дали работи добро. Минатата недела ставив внатре некои алишта да се исперат, го затворив капакот и го потегнав синџирот. Од тогаш ги немам видено алиштата. Времето тука не е лошо, само што минатата недела два пати врнеше. Првиот пат не престана 3 дена, вториот пат 4 дена. Што се однесува до тоа палтото што бараш да ти го испратам, чичко ти рече дека пакетот ќе биде премногу тежок ако го ставам палтото со се копчињата во него, па затоа ги пресековме и ги ставивме во џебовите на палтото. Завчера дедо ти Трајко си ги заклучи клучевите од колата внатре во колата. Многу се загриживме затоа што му требаа два часа за да си ја отвори колата.....и да не извади мене и татко ти од внатре. Сестра ти роди бебенце ова утро, но сеуште не знам дали е машко или женско и тешко ми е да ти кажам дали си станал тетка или чичко. Бебето многу личи на брат ти. Вујо ти Миле падна во еден казан за ракија минатата недела. Некои луѓе се обидоа да го извадат од таму но тој успеал да ги одбие нивните напади, по што се удавил. После го кремирале и тој гореше цели три дена. Нозете сеуште му тлеат. Тројца од твоите пријатели паднаа од мостот пред неколку дена, додека се возеа со кола. Кире ја возел колата. Тој успеал да си го отвори прозорот и да исплива, но другите двајца не успеале да ги отворат прозорите и се удавиле. Нема повеќе што да ти кажам сине. Ништо исклучително и посебно не се случило тука. Те сака, Мама П.С. Сакав да ти испратам и некој денар, ама пликот веќе беше затворен. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() кај ти текна вицот ? ![]() абе луѓе, а нели веке си има посебна тема вицотека , оти сега нова сте отвориле ? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |