![]() |
|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 922> |
Автор | |
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Членке над мене не паѓај на провокации од членот над те*е
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Clenko nad mene ti blagodaram na sovetot...
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
О ти што си над мене
со какви идеи и си ти и кој ти гали црни косииии |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Clenu nad mene shto si nikoj ne mi gali crni dolgi kosiii
![]() ![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Членот над мене е Балкански тип
![]() (се однесува на членот над членката) Изменето од babyy |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
clenovi nad mene....so e problemot...ajde malce peace i ljubov.........
![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
е а над мене е многу искрена личност
(се однесува на Б.) Изменето од Zoki_S |
|
![]() |
|
Clenu nad mene shto sakash plava boja.....
![]() |
|
![]() |
|
Членке над мене сите сме над некого
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
hehehehheeeeee....clenovi nad mene....vi trgna muabetot.....
![]() |
|
![]() |
|
E da clenke nad mene...imash pravo...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Јас сум високо над нив
а тие длабоко под мене (аууу како се буди нарцисот во мене) |
|
![]() |
|
aaa...clenu nad mene shto si ti romanticen a nie srekni shto sme pod tebe....
|
|
![]() |
|
Членке јас пак под вас двајца
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |