![]() |
|
Сакам да му кажам на членот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 233234235236237 299> |
Автор | |||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
.DAL SAKAS VAKA JAVNO..JAS I TI DRUZE MOJ DA UDRIME EDNA OPKLADA?
|
|||
![]() |
|||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||
Диоген друже, ај не му крој капа на нероден Петко
![]() има уште многу кола до крајот! Твоите „прераснати“ играчи треба да гостуваат и кај „бебињата“ и кај Челзи, затоа молчи си, а ние ќе се правиме ко да не сме слушнале ништо ![]() |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
ZNAES TI FINO LEPO STO SAKAM DA KAZAM..AL AJ KE POEDMOSTAVAM...BEBINJATA..TREBA USTE DA RASNAT ZA DA GI STIGNAT MOMCITE NA ARSEN WENGER
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
e taka, arno si znaesh dear ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||
ух, како можам да одолеам на ова... изгледа само ми се причинува дарлинг ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Мислиш Арсенал се шампони
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sakam da mu kazam na clenot pod mene deka Man.Utd. ovaa godina ke go papaat...Arenal se veke samponi
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
nema vrska, ti se prichinuva dear ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
jas si ja izmisliv milo, jas sum TVORECOT ![]() a zoshto mi se obrakash vo mashki rod??? |
|||
![]() |
|||
||
сакам да му кажам на членот над мене дека многу вика
![]() ![]() Изменето од OUST - 16.Февруари.2008 во 01:35 |
|||
![]() |
|||
||
UH sto si se voobrrazil...da ne ja patentirase slucajno IQ? ![]() |
|||
![]() |
|||
||
emi taka de, nema tema ovde, sakam da mu kazam na clenot, znachi na koj clen sakas i shto sakash ke mu kazesh
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ау ама си строга дарлинг
![]() |
|||
![]() |
|||
||
temata si e moja i sho sakam toa ke si zboram vo nea milo ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 233234235236237 299> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |