![]() |
|
Бугарски фалсификати за Македонскиот народ!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 47> |
Автор | |||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
оди на кайгана - има тема за БГ пасоши
има смешки "Иако можам доста лесно да земам бугарски пасош затоа што најблизок предок ми е од таму што ја олеснува целата процедура искрено не би земала затоа што лично не се чувствувам како Бугарка,а и не ми затребал досега ми вршел работа нашиот пасош." има предок ама лично не се чувства ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Абе другар Шиптари секој ден чекаат за БГ пасош пред амбасадата во Скопје.. Амбасадата е на 30 минути од мојата куќа... Значи нека не те лажат блгариве 20 000 шиптари имаат добиено БГ пасош.. Само 10 000 македонци имаат БГ пасош, од кои 3000 се студенти, само за да можат да си ги завршат студиите во Софија, и после тоа ќе се вратат во МК. На почетокот Бугарите викаа дека 200 000 аплицирале за БГ пасош, Па после 60 000 и на крај испадна 30 000 од кои 20 000 се албанци... Изменето од Vladimir88 - 12.Февруари.2008 во 12:52 |
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Abe Evropskata k*rvarska politika ne stavi vo takva polozba, a vie toa kako i sekogas podmuklo go koristite, megutoa pocekaj drugar ke se smenat rabotite i togas ke vidime koj e koj. Samo da znaes mnogu Makedonci se vratile vo Makedonija poradi pritisokt sto im go pravat poradi nacionalnata pripadnost, jas licno poznavam nekolku takvi slucaji ,megutoa znam i primeri kaj so se e OK i za toa respekt. A ima i takvi na koi ic na K*R ne im e kako ke gi nareces vazna im e egzistencija i licen interes , e takvi brat nie gi vikame predavnici i moze komotno da si ostanat tamu kaj so se bidejki ne ni trebaat. |
|||
![]() |
|||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
||
а ок
седи тука и гледай обади ако има нешто |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Баш ќе видам колку ќе издржат бугарските историчари |
|||
![]() |
|||
||
неееееееееее не го сакам Алекс за дедо мене са ми дедовци Спартак и Аспарух Изменето од m__g__ - 12.Февруари.2008 во 11:02 |
|||
![]() |
|||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
||
Не знаеш што е медресе? |
|||
![]() |
|||
naemnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
||
A da prevedeshe Oho Boho >>>>DESPERATE BULGAR I bez Tatarski raboti tua ![]() Изменето од naemnik - 12.Февруари.2008 во 09:13 |
|||
![]() |
|||
Oho Boho ![]() Сениор ![]() Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
||
|
|||
![]() |
|||
naemnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
||
DESPERATE BULGAR
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Па кој го знае ![]() Од комунистички агент, БУГАРСКИ се можеш да очекуваш ![]() |
|||
![]() |
|||
дуле ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
||
Да бе, особено jа шкрти една македонка - Зорка Парцова |
|||
![]() |
|||
||
![]() Затоа Прванов(агент во комунистичка Бугарија) шкрташе македонци од Пиринска Македонија... ![]() Или тоа многу, многу не ве учеле во школо Изменето од Vladimir88 - 11.Февруари.2008 во 15:40 |
|||
![]() |
|||
||
Ме насмеа. Баш па Живков вообште не се е занимавал со вас.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |