![]() |
|
Дали фризурата на Rihanna ви е симпатична |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
и нее права...виткана...не многу како црнкињине...
![]() ама доволно...и многу би требало ретчење...
![]() инаку оваа на Риана...многу ми се допаѓа...
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Ако не ти е виткана, немаш гајле ![]() Сум видела дека убаво стои на густа коса, со цврсто влакно- самошто ќе треба да ти ја изретчат. И скоро да не треба фенирање, за разлика од потенка, поретка коса- мораш нонстоп да ја фенираш за да ја задржи формата. |
||
![]() |
||
|
да ,во право си...вака некако иако е долга густа немирна, ја доведувам во ред...ако ја скратам...сигурно како другрка ти мака ќе мачам...а сакав малку промена...цел живот долга ја носам..
![]() |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Dobro e frizurceto,ama nekako ja pravi postara..i stvarno e dosadno so site odma napravija takva frizura..
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Ми се допаѓа, ама на сите одеднаш фризурите им се такви па ми стана и многу здодевна
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
|
блашка,... пред да ја скратиш да размислиш,... дали би можела секој ден да ја правиш,... фенираш,... бидејќи нејзе секој ден тоа и прават,... за да и биде таква,... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
![]() taa e taa... Изменето од mamma - 09.Февруари.2008 во 15:37 |
||
![]() |
||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
|
NA TIPKATA KOSATA I E LIDNICA ALI SEPAK NEZE I STOI SE I E VO SKLOP SO LICETO GOLEMI ZELENI OCI ,MALO NOSE I SUPER POLNA USTA .ZA ZAL NASATA RASA GI NEMA TIE PREDISPOZICII,SE SLOZUVATE?
|
||
![]() |
||
|
да да
![]() да ја скратам како нејзината...
![]() |
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
flizurata na rihanna e dobra no porano i bese podobra
|
||
![]() |
||
|
MENE DA... ![]() ![]() Изменето од blashka - 21.Јануари.2008 во 23:29 |
||
![]() |
||
macenceto ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
|
da super frizurce mi se dopagja i jas neshto sakav da napraam kako nejzinata ne izleze bas taka ama ok e
![]() |
||
![]() |
||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|
Frizurata mi e simpaticna, taa kako licnost i pojava mi e odvratna ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=4WAapKx2TvM ...MNJAMIIIIIIIIIIIIIIII...VOZI MISHKOOOOOOOOOOOOO... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |