![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 245246247248249 729> |
Автор | |||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
златна јас немам ништо против тоа што те бранел, но има и друг начин на одбрана освен недолично однесување кон помало девојче
![]() би ти рекла златен ама АјКју има брада ,.... така да... ![]() а да,... ај ти викам,... ќе поседиш уште малку на форумов,... ќе ја браниш АјКју,.... уствари ќе видиш.... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
/QUOTE]ма се живо и диво ќе истепа....
![]() ![]() ![]() ne tepam jas biserno, imam drugi merki ![]() ne mi ja chachkaj bradata ![]() какви мерки.... ?? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||
На кој јазик е ова ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||
ај ќе видам ![]() ![]() Изменето од OUST - 07.Февруари.2008 во 22:26 |
|||
![]() |
|||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
агугугугугуг.... гугуте мамате... буци цуци пуци.... абубубуб,... буццц,... амбамбим.... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
одамна бев бебе, така да сум го заборавил
![]() |
|||
![]() |
|||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() да ве освежам уште малку ![]() |
|||
![]() |
|||
||
lugje kakvo i da e devojceto ne treba da se navredua sepak e dete[/QUOTE]
за тебе зборуваш во трето лице ??? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
a eve guguski jazik
gugugugugugu,guguugug,gagagagagagagg,gegegegegge,gugug,gagagagaga
|
|||
![]() |
|||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
||
Фала, фала ![]() ![]() ![]() ме освежи... |
|||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
![]() ![]() ![]() muabetov ne mi e jasen |
|||
![]() |
|||
||
за тебе зборуваш во трето лице ??? ![]() ![]() [/QUOTE] pa da zboram i za site i za mene |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 245246247248249 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |