![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 729> |
Автор | |
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na5a,до кај е кафето?
|
![]() |
|
![]() |
|
na5a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 196 |
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
............ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Има некој заинтересиран заедно да пиеме топло чоколадо? (Пошто кафе не конзумирам многу)
![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Volsebnikot ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 80 |
mnogu se pokaza domakinkava...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
е и јас не сум по кафето, ако не ти е тешко направи уште едно топло чоколадо
![]() |
|
![]() |
|
na5a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 196 |
Ееееееее, како ми се пиеше топло чоколадо...
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
moze li edno kapucino
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Волшебнику, имам една магична желба, можиш да ми помогниш...? А за кафе нема проблем.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
одма услуга за услуга да се барало
![]() |
|
![]() |
|
Volsebnikot ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 80 |
ajde NA5A na usluga ti stojam...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() |
|
шеп, шеп, Волшебнику, знам дека ме слушаш... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |