![]() |
|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 51> |
Автор | ||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
|
Зошто машките изневеруваат? па вака според мене машките изневеруваат за да бидат главни,центар на вниимание, да се докажат пред некого дека вредат,да си го наполнат машкото его дека се е*ачи.Но еве еден ден се шетав со мојот кумашинот низ мало и дојдовме до муабет за жени.тој на мене ми раскажа како порано кога бил помлад имал девојка која многу се сакале најмногу на свет ,но тој еден ден од к*рташак(се извинувам на мојата некултура)да се направи фраер ја баталува девојката и си брка други цури
![]() ![]() Фала ти мја-уу ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
По моабетов заклучив дека било поодмна....но во денешно време тоа “нема како неа друга“ значи “нема никоја како неа да ме шутне“...тоа е одраз од тоа до каде е стигната младината денеска....за жал...
![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
zatoa sto i zenskite go pravat istoto
|
||
![]() |
||
Dzemko ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 50 |
|
A be so mu obrnuvate vnimanie na ovoj diogenskopski,kojznae od kaj gi prepisuva porakive pa tuka gi stava.I uste filozofira,nekoi vozviseni misli ni kazuva u misla saka da ne stavi... Изменето од Dzemko - 31.Јануари.2008 во 21:42 |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Сепак тоа си е негово право..да постира каде сака...а дали не веруваме или веруваме е наша ствар нели? ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Ајде молам за анкета.
Таа ќе каже кој колку изневерува и кој е повеќе склон на неверство. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
MASKITE IZNEVERUVAAT ZA DA BIDAT KO BAJAGI VAZNI POVEKE RASKAZUVAAT PRIKAZNI OTKOLKU STO IZNEBERUVAAT |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ama da znaes kolku se cool i extra prikaznite ![]() Изменето од anakin - 01.Февруари.2008 во 00:02 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
абе едно екстра што да ти кажам .....
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
pa dobro sepak e recnik
da recese telefonski imenik , toa kje bese uf odgovor |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
|
Орлов, на ова ке ти кажам само едно мило......некогаш шансата многу тивко чука на врата.....а денешницава е доволно приглува за да ја пропушти за жал.....! Добро е што за мене чукна малце посилно ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |