![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11851186118711881189 1553> |
Автор | |||||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
dobravecer....znaete li koj e vecerva happy po dolgo vreme?..... Sega sum kaj drugarce, ve "ogovarav" site vas i mu kazuvav kakov antidepresiv mi bevte ovie dva dena...
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
||||
Ma koju ljubavnu ispisku sjebavala si me na zivo i mrtvo
conekat ja kju ti pisujem sk
|
|||||
![]() |
|||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||||
caci toa zagrizena bev za tebe, pa se prasuvav sto ke pravam i kaj ke te baram ako te izgubam, a ti pak nasata ljubavska prepiska pred ocite na javnosta
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
||||
да бе, ме волиш
ме користиш да ја направиш љубоморна моира ![]() |
|||||
![]() |
|||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||||
E pa OK, i ne mi ja pej veke Ej, gulabi, gulabi beliiiiii
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
||||
Evoj kako me potcenuje i poigrava si ss men
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ma sto mu imam napraveno, neli gledas deka me otkaci i mi go skrsi srceto
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
konekat ma tebe volim ja
|
|||||
![]() |
|||||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
||||
аман моира, уште тагува цаци по тебе, што толку му имаш направено?
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Lele moite ljubavski pisma gi vadi, ova e intimna prepiska caci, ova bese ONLY 4 Ur eyes, a ne za cel idividi
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
ti si vekji manipulanat morio
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
е па сеа....не го давам така лесно
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11851186118711881189 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |