![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 198199200201202 473> |
Автор | ||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
мене ми фалат некои 2 000 евра за да бидам топ
![]() ![]() ![]() |
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
дозвола за да одговорам на ЛП
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
....ИЗГЛЕДА ..ПАМЕТ ИЛИ ..УМ,КАКО МИЛУВАТЕ....
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
na5a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 196 |
|
Ехххххх...како да ви кажам, нема да ме разберете..
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
![]() |
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
ми фали една посебна личност....... |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
...me vikase nekoj ? ! ...a, ne greska...
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ми фали........
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
macenceto ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
|
mi fali brat mi sakam da go vidam od koga samo ne sum go videla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
denes mi fali............ koga ke podrazmislam nisto!
|
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Ми фали , ми недостига Благородна
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
mi nedostiga biserna, imame jambolii za perenje...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
само што мислев да те пишам дека ми недостигаш....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() а сега тебе те нема......... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
e sega jas sum tuka a tebe te nema, spanka edna ![]() ![]() mi ostanaa jamboliite neisprani zaradi tebe ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 198199200201202 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |