![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12121213121412151216 1553> |
Автор | ||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pjesmo moja
zakiti se cvijetom Pjesmo moja zamirisi svijetom jos sva srca ohladnjela nisu poznat ce te pjesmo po mirisu Poznat ce te da si cedo milja da ti ljubav majka i dadilja da si rada pjevati o slasti razumjet ce sto ne umijes ka'sti Pjesmo moja vec si na poletu pozdravi mi sve na ovom svijetu Pozdravi mi slavlje i golube i sva srca sto se silno ljube Pjesmo moja Poznat ce te da si cedo milja Da ti ljubav majka i dadilja Zakiti se cvijetom Zamirisi Pjesmo moja Pozdravi mi pozdravi mi sve Zamirisi svijetom Pjesmo! |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
![]() ne lazi,
jas stanav vo 11.25
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
9h
![]() |
||
![]() |
||
|
dobar den
![]() taman se logirav, koga gleam moira tuka
vo kolku satot stana?
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Dobar Deeeeeeeeeen
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Valerijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gori josh i sad
ovde pored nas
vatra ljubavi
shto zapalismo je mi
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
taka ami kako
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
ich ne chitam bugari
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
да,поинтересно е да читаш како бугарите тресат глупости во Историја...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ma ni ne vleguvam tamu, ne e zabavno ich ![]() |
||
![]() |
||
|
jas shkrtav ponekogash po dva tri zbora na POLITIKA, am nikoj ne mi replicirashe...
i taka se otkazhav
tamu be brat se nekoi pametni lugje, kaj mozham jas da se guram so niv...
i golemi patrioti, shto e najbitno
ooooooop,
padnav od stolica
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hi IQ,
![]() ![]() ![]() ![]() i uste ednas za Granny ![]() ![]() ![]() ![]() a za Djaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12121213121412151216 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |