![]() |
|
Подарок |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4647484950 152> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a koja pesna?
![]() jas od tool ke ti podaram edna(mislam) ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
па ете нека бидеее...хмммм...wicked game заш е тенк песната
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
moze moze
![]() ![]() |
|
![]() |
|
si podaruvam edno chokolado
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
види абе гревче...... сама си подарува......
![]() ![]() ![]() ![]() ти подарувам........ вили со кукул на вратот ??? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ne znam sho ti e toa vili i kukul, aj prvo da mi objasnish sea
![]() |
|
![]() |
|
кукул = машна
![]() а ВИЛИ = ВАЛО ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() i imeto mu e ville a ne vili, ne mi go prekrstuvaj choekot, imeto mu znachi SVETLINA a toa vili, mi zvuchi kako vili kva kva, toj crtaniot sho beshe ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
епа...... тогаш една гоооооооооооооолема колку тебе милка чоколадо...... со кукулче и таа.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fala za podarokot
![]() ![]() a jas tebe ti daruvam eden shampon za da ne ti se elektrizira kosata ![]() ![]() |
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
![]() |
|
![]() ![]() TI BLAGODARAM mnoooooooooguinessX epten mi se dopadna podarokot ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
mene nikoj nisto ne mi podaruvaaaaaaa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jas so zadovolstvo bi ti podarila neshto, ama ne te poznavam i ne znam sho sakash, ajde davaj lista, vednash ti podaruvam neshto od listata
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4647484950 152> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |