![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 493494495496497 959> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne mi se veruva...kako moze edna edinstvena rechenica,
samo edna,...da ti go promeni raspolozenieto....dobro mi e-denes. |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
денеска сум пооооосебно расположен...треба да се најдам со блу на кафе...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Која блу?
Јас сум посебно мрзлив денес ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
jas imam pak za ucenje
![]() ![]() ![]() ama i pokraj toa, ima srekja i kaj mene ![]() ![]() ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
изнервирано.......... и тоа многуууууууууууууууууууууу............
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Цел ден ми помина мамурно,мачно,без врска...како цел ден да сум копала на нива,а на крај тракторот како да ме прегазил
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
zagrizeno,
me zagrzuva bisernata devojka
devojce ne se nerviraj so nina Изменето од DJAKONDO - 20.Јануари.2008 во 17:20 |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Super...prekrasnoooo
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
удобно , не ми се станува, а треба да одам
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Релаксирано...полетно...весело
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
не бе џаки.... не се нервирам... ја зезам.... ![]() ![]() а бај д веј.... цел ден во кома сум.... ама а седнам на форум од уво до уво се окезувам..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ме пука позитивна носталгија што ме радува
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
super sum denes
|
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Одличнооо!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 493494495496497 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |