![]() |
|
Сакам да му кажам на членот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 280281282283284 299> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4NM MNOGO SI REDOVEN NA FORUMOV |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
aaaa ke idam da se zachadam, doma kaj mene nema takvo neshto haha, aj se chitkame vecher
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
јас не испаѓам... три вечери дома не сум прибрана... ќе стражарам на форумов....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ke idam da me zachadat vo nekoj kafich, pa ke doam posle da se smeeme tuka i posle ke se izluftiram na terasa i ke si legnam, e taka
![]() ![]() Изменето од IQ - 19.Јануари.2008 во 21:13 |
|
![]() |
|
чнм тоа се цени....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jas pochnuvam da ucham za ispiti i zatoa sakam da si leghuvam rano, ama pred 3 nikako
![]() |
|
![]() |
|
чнм јас почнувам нашколо од понеделник... така да денеска е последна вечер....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
CNM ne mi se veruva, ama ke vidam, sakam porano da si legnuvam veke, ama nekako ne mi uspeva mnogu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
чнм те поканувам на дружба....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
ЧНМ е убаво ќе ја наредите
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
чнм ќе ја редиме ли вечер до сабајле ???
![]() |
|
![]() |
|
eve me dojdov
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
CNM te prosvetluvam
![]() |
|
![]() |
|
prosvetli me....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 280281282283284 299> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |