![]() |
|
Во која... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Автор | |
caci14 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2005 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uk |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2005 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 319 |
Antarktik mmm ladnooo :)) |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Milano !!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
M E K S I K O |
|
sm
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
VIVA LA MEXICO............
![]() |
|
![]() |
|
anaconda ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Pery, i Afrika tamu ne sum bil i bi sakal da gi posetam
|
|
![]() |
|
drakula ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 498 |
ufff,navistina tesko prasanje!!! RUSIJA,KINA,EGIPED,INDIJA, PERU.............
![]() |
|
drakula
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Sakam da odam vo Indija,nekako me zainteresira.Ova leto zapoznav devojka od Indija koja mi objasnuvashe za nejzinata zemja,kultura,nachinot na koj gi pravat niznite svadbi koj traele po edna nedela.Seto ova sakam da go dolovam od moe gledishte.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
auuuu da....indiska devojka.........hmmmmmmmmmmmmm malce kamasutra.............
![]() |
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
1.Sydney
2.Firenza 3.Rim 4.Dubai 5.New York 6.London 7.Paris 8.Budimpesta(sea bi trebalo da idam) 9.Maroko 10.Cuba Prv mi e Sydney zosto go proglasija za najubav grad(turisticki) na svetot. Vtor na listata ese Firenza a tret Rim |
|
![]() |
|
probaj BARCELONA.......ludnica grad........ ![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Nemam tolku shetano. Osven vo sosednive zemji, imam otideno samo vo Avstrija, Germanija, Francija, Shvajcarija i Italija. No, toa shto e karakteristichno, a verojatno nikoj od vas ne go napravil, e podatokot deka ovie zemji gi minev avtostop! Dalechnata 1985 god. Togash bev apsolvent i se odeshe kade shto kje posakash. Eh, toa bea vreminja . . . Vi blagodaram shto me potsetivte!
|
|
![]() |
|
ja stalno se setav po avtostop niz mojta teretorija vo ger.....e dobro me znaat site tamo.........se slucuvat interesni raboti
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Kazi nekoja anegdota od nekoe patuvanje Lou
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |