![]() |
|
ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 38> |
Автор | |||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jas sum pogolem Makedonec nego sto ti voopsto ikad ke mozes da zamislis...Tatko mi so Cento u Idrizovo i na Goli Otok gniel za ovaa zemja,dodeka tvoite gi pakuvale kuferite i begale preku golemata bara..Toa sto gi znaes site ora..i ajdusko i pajdusko i najdusko ne te pravi Makedonec..tuku igraorec..Jas sum pred se JUGOSLOVEN...a potoa Makedonec
![]() |
|||
![]() |
|||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
||
ZNACHI "PRAV" MAKEDONEC KE SI????
![]() |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
ne sum Neonic..ne aludiraj na nego..i ne go mesaj koga ne e ovde...Jas sum dete od Skopje..roden izrasnat i skoluvan vo ovoj grad...ne sum pecalbar kao ti..a i ne se palam na razno-razni pevalki..i ne igram oro
![]() |
|||
![]() |
|||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
||
Ovoj odgovor NESHTO MI E POZNAT??????
![]() ![]() DA NE SI I ti od CHESHKA sluchajno????
![]() Ili Srbomanite i Vlasite (Grci) si sorabotuvaat pa odtamu i istomislenieto???
![]() Изменето од borec - 11.Јануари.2008 во 16:57 |
|||
![]() |
|||
||
...ne,toa ti fali se deka si se rodil vo "samostojna" Makedonija..dodusa seuste ne potpolno suverena jer sekoj sipac so IQ pod 50 ima svoe selo pod kontrola u Zapadna Makedonija..ali nejse...oni si igraat samo kaubojci & indijanci..a onie "gordite" Makedonci odamna se u Avstralija..a svojata "Makedonstina" najglasno ja demonstriraat na koncertite na Sonja Tarculovska,Naum Petrevski,Blagica Pavlovska..i toa onaka u oro fateni..pod miski zapoteni.. ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Ateist ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
||
Некој спомна сме биле 4-та или 7-ма воена сила, која демагогија. А се распадна таа воена сила под „налетот“ на 4-та Љубљанска противпожарна бригада и банда хрватски усташи. Навистина светска воена сила....
![]() ![]() ![]() |
|||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|||
![]() |
|||
||
![]() Pa i ne bash mnogu si propushtil.....barem mozesh da kazesh deka si se rodil vo samostojna Makedonija.
![]() Изменето од borec - 11.Јануари.2008 во 14:50 |
|||
![]() |
|||
Ateist ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
||
Јас сум југо мразач признавам
1. Замислете ве молам на времето само за југословените не требаа визи а за сите останати требаа, а сега се сменија времињата па за сите останти не требаат освен нам. Навистина интересно, не сум го знаел ова. 2. Прашање е дали денес можеш било каде во светов да спеш без страв, во вреќа, значи не е до YUFUСKINGSLAVIJA, туку во светов се поинакви работиве. 3. На кои тоа концерти? На ЈУ групи, каде што со закон плагијатот не беше казнив и имавме копии на сите странски хитови? Кога странска музика ако и ја слушневме со неколку месеци па и години задоцнување? 4. Пари во џебот?? Како за кого. Најмногу иселеници по светов имаме од тоа време на YUFUСKINGSLAVIJA, уште два пати повеќе македонци ако не и повеќе има во светов, отколку во македонија. Од што имало пари за сите нели? Да не зборувам за милиони (да драги мои југоносталгичари, МИЛИОНИ) политички ликвидирани или на робија на „голиот остров“ за некои ни гробовите не им се знаат. Навистина било „СУПЕР“...... Ни било убаво?? Е откако изедовме што можевме да изедеме, сите донации (барем десет пати повеќе од кредитите) сите кредити, нужно беше да банкротираме, економијата се распадна.... (консултирај се со некој економист нека ти направи биланс, од 45-та до 90-та) Замисли ти убаво и прекрасно во сексот со девојката која само заради секс си со неа, ја натрудниш, па после 9 месеци ти ке се чешаш што ке правиш, ама што е важно тоа важно тебе ти било убаво..... Е последиците на таков јавашлук и расипништво ке ги трпиме и денес и не знам уште колку. Како и да гледаш била и не постои повеќе и нема ни да постои. За среќа. |
|||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
JAS SUM JUGONOSTALGICAR -PRIZNAVAM BEZ VIZA MOZEV DA OTIDAM KADE SAKAM MOZEV DA SPIJAM VO VREKA NA PLAZA BILO KADE PO NASATA NI JADRANSKA RIVIERA I DA NE MI E STRAV DEKA NEKOJ KE ME OPLJACKA ILI UBIE MOZEV DA ODAM NA KONCERT KADE SAKAM NIZ NASATA JUGA I BAS BESE SUPER DRUSTVO OD SEKADE,PARI VO DZEBOT,SUPER MUZIKA EU MOZESE VODA DA NI NOSA NE SE PREPUKUVAJTE ZA DZABE ZASTO NAVISTINA NI BESE UBAVO
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
||
ја сум роден два месеца после осамостојување, за малце сум ја пропуштил Југославија
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Ejj ne gi mesaj star trek filmovite ostaj gi legenda se
![]() |
|||
![]() |
|||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
||
ако си ти современ, ондак јас само што се телепортирав од стар трек ентерпрајз... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() и кога ќе научиш да мислиш со глава, а не други да мислат за тебе? а? абе патетичен си скросссс... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Мислиш ако нешто се легализирало во Амстердам, дека е тоа некој врв на цивилизацијата??? ![]() ![]() ![]() Њуз флаш, и во античко доба проституцијата беше легализирана, па се оргијаше и по храмови итн. Значи човекот со ова не докажува колку е модерен, туку колку е назаден! А и шо па се дуваш колку си модерен бе титоист еден зацементиран у минатото... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Za svi da imamo zajednicki prava. I radnika i seljaka
![]() ![]() ![]() Изменето од Vladimir88 - 11.Јануари.2008 во 09:51 |
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
Зад седум гори и седум планини си беше една државичка во која мед и млеко течеше. Ама жителите нејзини, дембели та подембели од жителите на Дембелија, го сркаа медот, гом испија млекото - голи пиштоли се сторија. Бараа, бараа вина и на крајот ја најдоа - државта не чинела, се согласија и ја растурија.
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |