![]() |
|
Анорексични манекенки - мода или хорор?! |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 06.Јануари.2008 во 21:28 |
![]() DRAGI MOI....OVA E HOROR,BEZ SHMINKA I NEKAKO SE MOZE!!! |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Страшна работа е анорексијата
Епа токму тој притисок што го вршат “лутките од насловните страни“ претходно фотошопирани, доведува до вакви работи, страшно.
На некоја будала со име ќе и текне да постави критериум “Во мода се слаби“, и малку да е човек бос во главата...ќе го следи трендот.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ajde pa sea ne izglea vaka tipkava stvarno e kul.slikava epten ne cini
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
KAKO TOA MISLISH NECHINI SLIKATA????
SHTO NECHINI NA SLIKATA????SE E JASNO.... EVE,USHTE EDNA OD ISTIOT MODEL,DA NE SE MISLIME DALI E ILI NE.... ![]() Изменето од mamma - 10.Јануари.2008 во 18:02 |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Мајко мила....
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
lele mamma od kade ja najde tazi slika ne mozam ni da ja gledam
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Jao...stvarno horor
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
се откажувам од диети !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
LELE NE MI SE VERUVA..........VIDI JA
|
|
![]() |
|
bibka ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Грозотија
Ми се блуе Изменето од bibka - 11.Јануари.2008 во 13:22 |
|
![]() |
|
Vazno e deka e nashminkana,lakirana,i ima....cvet u kosi...
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
A I SI MISLI DEKA E MNOGU ZGODNA AKO STE NA DIETA SLIKAVA KOMOTNO STAVETE JA NA FRIZIDER |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
од секаква.... !!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |