![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 554555556557558 1093> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se chudam...ne,ne se chudam tuku MI SE VRTI MISLAkako moze vo tema kakva shto e ovaa,pa...temata,ajde da treseme gluposti,pa, sakam da kazam,...da se brishat postovi????
Shto e vsushnost off topic koga zapravo samite temi sami po sebe nalagaat da se pishuva slobodno??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (ми се врти мисла да ти ракоплескам) Изменето од Izzie - 09.Јануари.2008 во 19:27 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ми се врти мисла... колку само ја сакам mamma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.....ИЗГЛЕДА МЕ ПОСАКУВААТ,САМО НЕ САКААТ СИТЕ ЈАВНО ДА КАЖАТ!..ТОА ЌЕ ДА Е!!!!
![]() Изменето од zagor - 09.Јануари.2008 во 20:02 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
sto se odnesuva do mene jas ke priznam
![]() ![]() ![]() |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
..а да седнам да јадам, или не...
![]() ![]() ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
јас мислев дека не ја поднасаше ??? барем така ми рече тој тогаш????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
уште неколку недели...ке се видиме...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
уште 136 дена....
|
|
|
|
![]() |
|
полека но сигурно се намалуваат
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
е да се намалуваат
![]() |
|
|
|
![]() |
|
кај и да е ке пројдат
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
what's happened to baby,....bosa?!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 554555556557558 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |