![]() |
|
Во еден совршен свет |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
А кога еден ден ќе мораме да излеземе надвор од тој фиктивен розов свет? Исто како некој којшто со години бил во темница наеднаш да го изнесеш на силна светлина. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
U svetu postoji jedno carstvo
u njemu caruje drugarstvo U njemu je sve lepo u njemu je sve nezno u njemu se svet raduje (2x) Tamo su kuce od cokolade prozori su od marmelade tamo svako radi ono sta hoce tamo raste svako voce pa, pa tinki - minki gushkanjeeeee ![]() ![]() ![]() |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
А бе, антони, како можеш да цитираш вакви стихови, а на друг пост да преперираш пиштоли и сила пред интелект!? Ај изјасни се веќе еднаш која страна ја застапуваш! |
|
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Ova ovde sum jas od vnatre-
ona tamu e kako do dozivuvam svetot odnadvor ![]() |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
Едно е да доживуваш нешто - друго да оправдуваш. Се надевам дека само го доживуваш... |
|
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Мојот совршен свет? Вечерва ваков би сакала да биде...
"Вечерата се крчка, а сите нетрпеливи чекаме да вечераме. Смеата ја исполнува цела куќа, крцка огнот во каминот. Јас сум во прегратките на татко ми, брат ми пушта музика, а мајка ми кажува некои си досетки." Но во мене има само црна дупка, а сето ова е само слика на платно расечена со нож зад која црнината со своите заби ме соџвака и проголта... ондак, ова нема никогаш да биде мојот совршен свет, но среќа имам сеуште опции... па со моливче од џебот ќе си нацртам фенер ... можеби ќе најдам нешто попатно кое ќе ме однесе од нешто друго..и така постепено ќе си изградам нешто убаво, нешто прекрасно за мене.
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Во мојот совршен свет... јас сум нормална личност без оние епизоди низ кои што поминувам постојано и ме прават крајно неупотребливо створење.
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
за мене совршен свет би бил оној каде човекот би немал способност да размислува со развиена свест, и ќе живее по онакви системи по кои живеат животните и ќе нема многу проблеми кои потекнуваат најпрво од човечкиот болен ум
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ако е совршен, би ми бил досаден... веројатно. ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
...нели совршенство не постоеше
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
совршен свет би бил оној свет без игноранција
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Токму така, затоа дискутирањето за него е само академска фискултура.
![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ete sovrshen odgovor
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Во светот на совршенство ке има совршени критериуми,секој несовршен пристап ке доведи до неуспех на поединецот а со тоа и фрустрација кон неговиот пат за успех, што значи ке се створи повторно група одметници кој ке го зезнат совршенството и сите ке си ебат-матер шо би рекле народски...
![]() Томас Мор e опаснo да се чита во време на Индо-Турски серии. Изменето од Alekxandar - 02.Октомври.2012 во 17:01 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |