![]() |
|
Во еден совршен свет |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Si me razbral pogresno.. Ne mislev na onie princezi koi ziveat vo luksuz, mislev na princezata od nekoja ljubovna bajka. Motivot mi bese ljubovta ne bogatstvoto, za toa sto go napisav.. |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
A, i vo takov eden sovrsen svet ne bi se trudela da si najdam princ na bel konj...oti ne postoi
|
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Za sekoj postoi princot, samo sto se otkazuvame odnapred od potragata.. Princot ne znaci sovrsenstvo i ideal, tuku ideja za ljubov koja ke trae.. |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
mislis postoi konjot
![]() |
||
![]() |
||
|
Konji imam mnogu zapoznato
![]() |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Mishell, sepak se nadzira chuvstvo na gordost, superiornost i egoizam vo ovie tvoi zborovi... Ne te sudam, samo se nadovrzuvam na onaa replika sto ja dadov na drugata tema: "Dokolku ne si gorda na toa sto si skromna togahs toa e TOA". Izvini na komentarov, voopshto ne e zlonameren. Samo sakam da ti dadam tema za vecherno meditiranje... vo osamenost, ne tuka, ne sega i ne so nas... |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
|
Ne e gordost, tuku gorcina pomesana so humor.. Mora nekogas i na svoja smetka da se salis..podobro na svoja otkolku na tugja.. |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
najvazno e da baknuvas zabi postojano togas kje svatis deka nekoja zaba e podobra i od princot |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
Da moeto edno i edinstveno zapce sto ke si go sakam najmnogu na svet
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
e toa e rezon
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Секогаш кога се обидувам да замислам некоја убава, совршена слика за мене, се појавува слика на една соба, едноставна (но со убави детаљи), и една девојка (веројатно јас) со толку смирен лик, со толку опуштен став, која гледа низ прозорецот на кој се леат капки дожд, и во далечина се слушаат звуци на пијано и капките кои удираат на стаклото... Таков мој совршен свет посакувам, мирен, тивок, опуштен
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Твојот совршен свет имплицира желба за осаменост и потреба од топла интимна атмосвера. Како да бараш непробоен ѕид што ќе те изолира од студениот амбиент на реалноста и ќе те затвори во светот на спомените. |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Не во светот на спомените, туку во мојот свет во кој влегуваат само оние во кои имам доверба. И да сакам осаменост, но се плашам да бидам сама (ај сега разбери) |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
samo ke si napravie da vi bide sovrsen
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |